طرز تهیه پانی پوری غذای نپالی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / از آنجا که نپال کشوری آسیایی است و در شمال هندوستان واقع شده است ذائقه افراد این کشور بی شباهت به ما ایرانیها نیست این میان وعده بی نظیر شامل پانی که آب گرم وادویه است وپوری که نان پف کرده است میشود نام دیگر این غذا چالک است در خیابانهای هندوستان نیز این غذا طبخ میشود و طرفداران بی شماری دارد.
توضیحات:این مقدار مواد برای الی 6040 عدد نان میباشد.
مواد لازم:
سمولینا:نصف فنجان
آرد سفید:1قاشق غذا خوری
آب:3قاشق
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد را به همراه نمک و آب مخلوط میکنیم تا خمیر شود خمیر آماده شده را در ظرفی قرار میدهیم و روی ظرف را با پارچه نمدار میپوشانیم که به مدت 10 الی 15 دقیقه استراحت کند.
سپس خمیر را به 40 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و اجازه میدهیم به مجددا 5 دقیقه استراحت کند.
سپس خمیرهای آماده را در روغن داغ سرخ میکنیم و بعد از طلایی شدن روی دستمال کاغذی قرار میدهیم که روغن اضافه اش گرفته شود.
طرز تهیه پانی یا همون سس
مواد لازم:
نعنای خرد شده
تمبرهندی
زنجبیل
فلفل سبز خرد شده
زیره و نمک و فلفل سیاه
مواد فوق را به مقدار لازم تهیه کنید و بعد از مخلوط کردم با نانهای سرخ شده سرو نمایید.
نکته: اجازه دهید تمبر هندی به مدت 1 ساعت در آب بماند که هسته آن جدا گردد سپس به ترکیب فوق اضافه نمایید.
-
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴:۴۷
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/435128/