آریا بانو

آخرين مطالب

معاون وزیر بهداشت:

داروهایی جدید برای درمان کرونا به کار گرفته می شود پزشکي

داروهایی جدید برای درمان کرونا به کار گرفته می شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بیان داشت : داروهای جدید برای کارآزمایی بالینی با تصمیم سازمان بهداشت جهانی وارد مطالعه و جایگزین داروهای بی اثر در برابر کرونا خواهد شد.

رضا ملک زاده روز پنجشنبه در نشست خبری دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح در شیراز که به صورت از راه دور در شیراز برگزار شد افزود: مطالعه جهانی Solidarity Clinical Trial for Covid -19 Treatments که با مشارکت بیش از 11 هزار بیمار بستری مبتلا به کووید -19 بستری در حدود 500 بیمارستان از 30 کشور از شش منطقه جهان از جمله ایران (3500 بیمار از 29 بیمارستان) صورت گرفته نشان داد داروهای کنونی نه تنها هیچ تاثیری در بهبود بیماران بستری مبتلا به کووید -19 و کاهش طول بستری یا مرگ و میر آنها نداشته بلکه وضعیت بهبودی بیمارانی که درمان‌های ذکر شده را دریافت نکرده بودند همانند بیماران دریافت کننده این رژیم‌های درمانی بوده است.
ملک زاده افزود: با گذشت حدود 8 ماه از انجام بزرگترین مطالعه کارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی برای درمان بیماری کووید -19 نتایج نهایی بررسی‌ها بر روی اولین گروه از بازوهای درمانی تحت کارآزمایی بالینی اعلام شد که بر اساس آن چهار داروی ضد ویروس «رمدسیویر»، «لوپیناویر»، «اینترفرون - بتا» و «هیدروکسی کلروکین» تاثیری بر درمان، کاهش طول مدت بستری، نیاز به تهویه مکانیکی و مرگ و میر ناشی از بیماری مبتلایان به کووید -19 بستری در بیمارستان نشان ندادند.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: ایران در حال اجرای یک طرح تحقیقاتی با همکاری چند کشور است و مطالعاتی را بر روی داروهایی مانند Famotidin (داروی معده) ، Acalabrutini (داروی ضد سرطان) و سوفوسبوویر و داکلاتاسویر (ترکیب دارویی ضد ویروس هپاتیت سی) برای درمان بیماران مبتلا به علائم متوسط بیماری کووید -19 که نیازی به بستری در بیمارستان و تهویه مکانیکی ندارند انجام می‌دهد.
وی همچنین با اشاره به اینکه ایران در جایگاه نخست «مشارکت بیماران» در «مطالعه کارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی برای درمان کووید 19» ایستاده است گفت: با اجرای مطالعه بزرگ کارآزمایی بالینی درمان کووید -19 سازمان بهداشت جهانی و اعلام نتایج آن طی روزهای گذشته، ایران در بین 30 کشور همکار مطالعه، بر سکوی نخست « جلب مشارکت بیماران» قرار گرفت.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین یکی از رسالت های جامعه پزشکی و دست اندرکاران بهداشت و سلامت را تحقق صلح و پیشگیری عنوان کرد و گفت: امیدواریم با این رسالت بتوانیم شاهد جامعه ای عاری از خشونت باشیم.
ملک زاده افزود: شیراز سمبل صلح و دوستی بوده و کنگره بین المللی سلامت برای صلح نیز در این شهر اجرا شده که صدای صلح و دوستی و زندگی عاری از خشونت در این کنگره ها بیان می شود.
او در این نشست در خصوص پاندمی کرونا، عدم حفاظت محیط زیست، از بین بردن جنگل ها در ایران و سطح جهان، تغییرات آب و هوایی، تجارت حیوانات وحشی، توضیحاتی ارایه داد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ابراز امیدواری کرد تا با تلاش بتوانیم صلح و دوستی در ایران را تقویت کرده و در جهان گسترش دهیم تا بشر دیگر دچار جنگ و خشونت نشود و سلامت مردم حفظ شود.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشور استانداری فارس نیز در این نشست، ضمن تقدیر از دست اندرکاران برگزاری کنگره بین المللی سلامت برای صلح که تاثیر بسیاری در جامعه دارد، گفت: باید با نگاه ویژه به دو مقوله سلامت و صلح، آن را در قالب گفتمان در جامعه نهادینه کرد، البته لازم است به الزامات نهادینه کردن آن هم توجه داشت و پس از آن آثارش را در رفتار انسان ها شاهد هستیم.
حجت اله رضایی افزود: نهادین کردن صلح دوستی، با بستر سازی و تغییر برخی سیاست ها و حرکت در مسیر سلامت میسر است.
وی با اشاره به دین مبین اسلام و آیات قرآن و از منظر تاریخی و زوایای مختلف، ادامه داد: انسان ها نیاز به صلح و دوستی داشتند و بهترین مسیر که به مقصد صلح و دوستی می رسد، عبور از پل سلامت است، زیرا این سلامت است که انسان ها برای بقا و حیات خود به آن توجه می کنند.
مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشور استانداری فارس با اعلام حمایت مجموعه استانداری از برگزاری این کنگره ها و استمرار آن، اظهار کرد: شیراز می تواند پیش قراول در صلح و دوستی در منطقه گام بر دارد.
دبیر علمی کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح نیز در این نشست گفت: نخستین کنگره بین ‌المللی سلامت برای صلح در سال 97 توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان جهانی بهداشت، یونیسف، یونسکو، صلیب سرخ جهانی، صندوق جمعیت سازمان ملل متحد و استانداری فارس با ارائه مقالات ارزنده از سوی اساتید و پژوهشگرانی از ایران و سایر کشورها برگزار شد.
علیرضا صالحی راه اندازی دبیرخانه دائمی سلامت برای صلح، تشکیل گروه های ایرانی و خارجی در شبکه های اجتماعی، حفظ و تقویت ارتباط با اساتید خارجی و صاحبنظران، برگزاری جشنواره عکس و کاریکارتور را از جمله فعالیت های دبیرخانه دائمی سلامت برای صلح پس از برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح در دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد.
دبیر علمی کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح همچنین از راه اندازی مرکز تحقیقات صلح و سلامت در شیراز در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: لازم است رسانه ها برای تقویت گفتمان صلح و دوستی برای آگاهی افکار عمومی کمک کنند و امیداریم با پیشینه دینی و فرهنگی ایران اسلامی، این فرهنگ در کشور تقویت شود.
وی ادامه داد: دومین کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح در راستای تقویت و تثبیت این حرکت ارزنده علمی، اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی و در پاسخ به نیازهای مهم بشری در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت امور خارجه در تاریخ 21 تا 22 آبان ماه 1399 به صورت ویدئو کنفرانس در شهر شیراز برگزار می شود.
صالحی اضافه کرد: همکاری های بین المللی و صلح، آموزش پزشکی و صلح، اخلاق پزشکی و صلح، نقش نظام های ملی سلامت در صلح، سلامت روان و صلح، شبکه سازی سازمان های غیردولتی برای صلح، اپیدمیولوژی و صلح، ژورنالیسم پزشکی و صلح، دیپلماسی سلامت از طریق سلامت، از محورهای این کنگره به شمار می‌رود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/434935/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تلاش محمد دلاوری برای شکافتن هسته در سازمان انرژی اتمی

داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی

جوکوویچ: امیدوارم یک بار دیگر با نادال بازی کنم

پایان داستان ستاره هلندی در بارسلونا؟

پرتاب چاقو به سمت بازیکن در لیگ کلمبیا

مرور کارهای تاکتیکی در هوای بارانی اراک

دعوت همشهری از هواداران تراکتور در تهران

فرصت ویژه گلر استقلال پس از یازده ماه!

پاسخ مورایس به انتقاد هواداران سپاهان

به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید!

سرمایه‌گذاری تیم‌های آسیایی خطرناک است؛ فوتسال بچه سرراهی نباشد

آمار خوب «کنت» در فولاد؛ چشم پوشی ویسی از دروازه بان اتریشی

چرا ده‌نمکی پیشنهاد وزارت ارشاد در دولت احمدی نژاد را رد کرد؟

لباس خنده‌دار حامد آهنگی و خانم بازیگر در برنامه «شب آهنگى»

«پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد

نماهنگ دل انگیز «سلام» با صدای فریدون آسرایی

آغاز ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی از فردا

گوناگون/ از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو؛ عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی!

ضربه مهلک گورخر به گراز

علت خمیر شدن پنکیک؛ ایراد کار اینه که میگم

چرا پاهایمان خواب می‌رود و گزگز می‌کند؟

نکاتی که آقایان درباره بارداری همسرشان باید بدانند!

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

امری در ویلا ماندنی شد

دو تمدید فوری که رئال مادرید می‌خواهد

زشته جلوی دوربین؛ بحث جالب یزدانی و میرزازاد برای شروع مجدد بازی

نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود

مقصد غیرمنتظره رادامل فالکائو

گزینه بایرن با استون‌ویلا تمدید کرد

مورد عجیب بازیکن فولاد؛ 7 فصل و فقط 16 دقیقه بازی

سرخیو راموس اینگونه توپ را از روی خط دروازه تیمش بیرون کشید!

ماجرای «ساجده، مهلا» در صداگذاری‌های جواد خواجوی

گناه فرشته؛ چرخه‌ای بی‌پایان از انتقام و تباهی

آنونس رسمی «مست عشق» در آستانه اکران

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران/ پزشک زن یا پزشک مرد؟

نفخ زیاد می کنید؟ به هیچ وجه لب به این غذاها نزنید

کاهش قند خون با مصرف یک سبزی معطر

اجرای قطعه «پائیز در برگها گم بود» ساخته استاد فریبرز لاچینی

دستگیری اولین سارقی که با پابند الکترونیکی قصد سرقت داشت!

آخرین وضعیت بازگشایی راه‌های سیل‌زده

حرم امام رضا (ع) در گذر زمان

طبیعت دشت لاله‌های واژگون

سخن بزرگان/ دلیل آشوب ها و نابسامانی های روزگار ما

ویدئویی جالب از درگیری بین اردک و گربه

طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

این ترکیب مزش بهشتیه

ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است

شخصیت شناسی افرادی که خانه بهم ریخته ‎ای دارند

شیشه‌هایی که مانع از رشد بیوفیلم دریایی می‌شوند

کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد