فوت و فن تهیه پودر سوخاری خانگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
خمیر داخل نان باگت خشک شده مقداری
ادویه های دلخواه کمی از هرکدام
سبزیجات معطر خشک و پودر شده کمی
مراحل
معمولا وقتی نان باگت می خریم داخل نون ها رو خالی میکنم و اون خمیر داخل نون و درمیارم و خشک میکنم و بعد از خشک شدن آسیاب میکنم و از صافی رد میکنم تا پودر نان سوخاری یکدستی داشته باشم و با کمی فلفل سیاه و قرمز _ پودرپاپریکا _ زردچوبه _ تخم گشنیز پودر شده _زعفران پودر شده _ سبزیجات معطر خشک و پودر شده مخلوط میکنم و توی یخچال نگهداری میکنم... و توی کوکو سیب زمینی و کتلت و همچنین ناگت ها از این پودر سوخاری خونگی استفاده میکنم.هم به صرفه است هم تمیز و خونگی
نکته ✏از هر کدوم از ادویه ها و سبزی های خشک نام برده شده واسه هر یک لیوان پودر نان از هر کدام تقریبا نصف قاشق چای خوری گذاشتم و خوب مخلوط کردم. خیلی خیلی عطر خوبی داره این پودر نان... امیدوارم درست کنید و استفاده کنید.
-
پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰:۳۵
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/434509/