کوفتهٔ سیب زمینی پنیری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
3 عدد سیب زمینی آبپز
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک و زردچوبه و پودر زنجبیل (یا فلفل) به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
مراحل
ابتدا
سیب زمینی های آبپز شده رو
پوست گرفتم گذاشتم خوب خنک بشه بعد رنده ریز زدم ، بعد ادویه ها و نشاسته ذرت و
روغن مایع رو بهش اضافه کردم و خوب ورز دادم تا خمیری شکل و یکدست بشه.
بعد به اندازهٔ گردو از خمیر برداشتم ، وسطش رو گود کردم و یکم پنیر پیتزا وسطش گذاشتم ، بعد خمیر رو بستم و داخل پودر سوخاری غلت دادم.
بعد داخل
روغن داغ با شعله ملایم سرخ کردم. جاتون سبز مهربونا انشالله درست کنید و لذت ببرید خوشمزس 🥰😬☺️
نکته : 1- نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق میکنه..... نشاسته ذرت رنگش سفید هست ولی آرد ذرت کمی به زردی میزنه.
2- حتماً
روغن داغ باشه و اینکه با تعداد کم سرخ کنید.
-
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶:۲۶
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/432980/