آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش فریز کردن اسفناج به چند روش اجتماعي

آموزش فریز کردن اسفناج به چند روش
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / اسفناج از سبزی هایی است که حاوی آهن، ویتامین کا، کلسیم بوده و استفاده از آن در انواع سالادها و غذاها فواید زیادی برای سلامتی دارد.
شما می توانید برای استفاده از فواید بی نظیر اسفناج آن را به صورت تازه استفاده کنید اما اگر می خواهید در همه فصول و در هر زمانی در غذاهایتان از این سبزی کاربردی استفاده نمایید، می توانید اسفناج را با روش هایی که در این بخش از سبک زندگی نمناک آورده ایم، فریز کنید.
درست است فریز کردن اسفناج حالت خمیری و نرم به آن می دهد اما بخش زیادی از مواد مغذی اسفناج پس از یخ زدن حفظ می شود.
نحوه خرید اسفناج تازه
در خرید اسفناج به این نکات توجه کنید:
اسفناج های تازه و جوان را خریداری کنید، این اسفناج ها ساقه های نازک دارند.
هنگام خرید اسفناج دقت کنید که اسفناج برگ هایی با رنگ سبز تیره داشته باشند.
اسفناج های پژمرده، لکه دار، قهوه ای یا زرد را نخرید.
اگر برگ ها بسیار تیره یا پلاسیده هستند و بوی تندی دارند آن ها را خریداری نکنید.
برای تهیه آب سبزیجات از ساقه های بزرگ استفاده کنید زیرا همه ی مواد مغذی موجود در برگ ها را دارا می باشند.
اسفناج را چگونه بشوییم؟
در یک کاسه بزرگ آب سرد بریزید و برگ های تازه و سبز اسفناج را درون آن خیس دهید. پس از یک ربع تا نیم ساعت خیس دادن برگ های اسفناج را به خوبی با همان آب بشویید. این کار را چند بار تکرار کنید تا اسفناج ها کاملا شسته و تمیز شوند. شستن اسفناج با آب جاری می تواند به برگ ها آسیب برساند.
هنگامی که کار شستشوی اسفناج ها را تمام کردید آن ها را در آبکش بگذارید تا آب شان گرفته شود و خشک گردد زیرا خشک کردن مرحله اساسی در نگهداری اسفناج است. دقت کنید برگ های اسفناج برای فریز کردن نباید آب داشته باشند، پس می توانید برگ ها را روی یک پارچه نخی بریزید تا آب آنها جذب شود.
فریز کردن اسفناج
شما به چند روش می توانید اسفناج را فریز کرده و به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید و هر زمانی که دلتان می خواهد از فریزر خارج کرده و پس از باز شدن یخ آن به غذاهای خود بیافزایید.
اسفناج را 6 تا 12 ماه می توان داخل فریزر نگه داشت، اما بهتر است سبزی ها زودتر از این مدت مصرف شوند زیرا به مرور زمان عطر و طعم خود را از دست می دهند. روش های فریز کردن اسفناج عبارتند از:
فریز کردن اسفناج به صورت خام:
برگ های اسفناج را به روش بالا بشویید و خشک کنید.
برگ اسفناج ها را درسته و بدون اینکه خرد کنید، درون کیسه های مخصوص فریزر قرار دهید و با فشار، هوای اضافی کیسه را خارج کرده و داخل فریزر قرار دهید.
قبل از مصرف اسفناج ها را درون یخچال بگذارید تا یخ آنها باز شود و سپس مصرف کنید.
با این روش حدود 6 ماه می توانید اسفناج ها را داخل فریزر نگهداری کنید.
بلانچ کردن اسفناج
برای اینکه بتوانید اسفناج را به مدت طولانی تری نگه داری کنید از روش بلانچ کردن کمک بگیرید. مراحل بلانچ کردن اسفناج:
1.در قابلمه ای مقداری آب ریخته و بگذارید آب به جوش آید.
2. به مدت 2 دقیقه اسفناج ها را داخل آب جوش ریخته و به سرعت خارج کنید.
نکته بسیار مهم:برای کاهش از دست رفتن مواد مغذی اسفناج، می توانید از بخار بلانچینگ استفاده کنید. یعنی روی قابلمه پر از آب جوش یک سبد استیل بگذارید و اسفناج ها را داخل سبد بریزید و بلافاصله بعد از ریختن اسفناج ها داخل سبد، روی سبد را با یک درب قابلمه بپوشانید تا بخار حاصل از آب جوش بیرون نرود. چند دقیقه اسفناج ها در این حالت قرار دهید.
3. درون کاسه ای بزرگ را آب یخ بریزید و اسفناج ها را 2 دقیقه درون آن قرار دهید، اینگونه فرآیند پخت متوقف شده و رنگ و طعم اسفناج حفظ می شود.
4. اسفناج ها آن ها را روی یک پارچه ی کاغذی پهن کنید و حدود 20 دقیقه دیگر صبر کنید تا رطوبت اسفناج ها گرفته شود.
5.اسفناج ها را درون کیسه فریزر بریزید و هوای اضافه، درون کیسه های فریزر را خارج کنید.
فریز کردن پوره اسفناج
می توانید اسفناج را پوره کرده و درون فریزر نگهداری نمایید و در تهیه کاپ کیک اسفناج استفاده کنید. مراحل پوره اسفناج:
شش قسمت اسفناج و یک قسمت آب را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا پوره شود.
پوره را درون قالب های مربعی یا قالب یخ بریزید و 4 ساعت درون فریزر قرار دهید تا اسفناج ها کاملا یخ ببندند.
سپس مکعب های منجمد را از قالب ها خارج کرده و درون کیسه های مخصوص فریزر قرار دهید و هوای اضافی درون کیسه ها را خارج کنید.
آیا اسفناج منجمد سرطان زا است؟
اسفناج را می توان هم به صورت خام و هم پخته به مدت 6 تا 12 ماه داخل فریزر با دمای منفی 18 درجه سانتی گراد نگهداری کرد اما یکی از نگرانی های در مورد نگهداری اسفناج در فریزر این است که در اسفناج پخته ای که در فریزر نگهداری می شود ترکیب های سرطان زایی مانند نیتروزامین وجود دارد.
باید بدانید طبق تحقیقات و بررسی های انجام شده روی اسفناج های پخته و فریزشده مقدار این نیتروزامین خیلی کم است پس نگران نباشید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/432956/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم