آموزش تهیه نان خرما و ارده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم نان خرما و ارده
آرد سفید2 الی 2/5 پیمانه
شیر ولرم3/4 پیمانه
شکر1/4 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
مایه خمیر1 قاشق سوپ خوری
نمک1/8 قاشق چای خوری
مواد میانی :
گردو ریزخردشده1/4 پیمانه
پوره خرما100 گرم
ارده2 قاشق سوپ خوری
مواد رویه :
تخم مرغ (زرده)1 عدد
زعفران دم کرده غلیظ1 قاشق غذا خوری
کنجد به مقدا به مقدار لازم
طرز تهیه نان خرما و ارده
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 45دقیقه
ابتدا مایه خمیر و یه قاشق از شکر رو در شیر ولرم ریخته و کنار گذاشته تا مایه خمیر پف کند و به عمل بیاد .
تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا شکر حل بشه ، سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم .
مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم . یک پیمانه از آرد رو به همراه نمک افزوده و مخلوط میکنیم سپس مابقی آردمون رو کم کم و قاشق قاشق اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد .
ممکنه همه آردمون مصرف بشه یا مقداری کم و زیاد بیاد ، دقت کنید که نباید آرد اضافی به خمیرمون بدیم چون نونمون سفت میشه و نرمی و لطافتش رو از دست میده .
خمیر رو به مدت 1 الی 1/5 ساعت استراحت میدیم سپس از خمیر چونه های یکسانی برداشته ( حدود 30 الی 40 گرمی ) و از مخلوط مواد میانی لای هر چونه گذاشته و گرد میکنیم .
چونه ها رو در قالب مافین که چرب کرده ایم گذاشته و برای 20 دقیقه دیگر استراحت میدهیم سپس از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفرون رومال زده کنجد می پاشیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 40 الی 45 دقیقه یا تا زمانی که روی نونها طلایی بشه قرار میدهیم.
حتما حتما یه کاسه آب داغ کف سینی فر قرار بدید تا نونها لطیف تر بشن .
سایر نکات نان خرما و ارده
اگه 1 قاشق چایخوری بهبود دهنده به آردمون اضافه کنیم نون های لطیف تر با ماندگاری بالاتری خواهیم داشت .
-
جمعه ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹:۵۶
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/430098/