ترفند تهیه ترشی تفاله لیمو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم ترشی تفاله لیمو(پالپ یا سلف لیمو)
لیمو ترش (تفاله)به مقدار لازم
سیاه دانه به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبهبه مقدار لازم
سرکه سفیدبه مقدار لازم
طرز تهیه ترشی تفاله لیمو(پالپ یا سلف لیمو)
زمان تهیه 60دقیقه
زمانی که فصل گرفتن آب لیمو هست،وقتی آب لیمو گرفتید باید بیست و چهار ساعت بمونه،تو این زمان مقداری تفاله(سلف،پالپ)روی آبلیمو جمع میشه،این تفاله ها رو جمع کنید و هسته های اون رو جدا کنید.
بعد به آن،نمک فلفل قرمز ، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرکه سفید را اضافه کنید به اندازهای که پنجاه درصد نسبت به حالت اولیه رقیق تر شود و بعد در شیشه بریزید.
بعد از سه الی چهار روز ترشی آماده هست،،نوش جان
سایر نکات ترشی تفاله لیمو(پالپ یا سلف لیمو)
بعد از باز شدن در شیشه آن را در یخچال نگهداری کنید
-
جمعه ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷:۱۵
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/430042/