آریا بانو

آخرين مطالب

عدس پلوی مجلسی با گوشت کم و پیاز داغ زیاد خانه داري

عدس پلوی مجلسی با گوشت کم و پیاز داغ زیاد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دیجی کالا / عدس پلو یکی از راحت‌ترین غذا‌های ایرانی است که با کمی ترفند از یک غذای ساده به یک غذای مجلل و خوشمزه تبدیل می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه عدس پلو مجلسی را با گوشت و کشمش پلویی به شما آموزش دهیم.
مهم‌ترین راز خوش‌طعم و خوش‌عطر شدن قاطی‌پلو‌هایی مثل لوبیا پلو یا قنبر پلو استفاده از ادویه‌های مناسب است. یکی از ادویه‌های پرکاربرد در پلو‌های مخلوط ایرانی دارچین است که عطر و طعمی جادویی به برنج می‌دهد. به ویژه در عدس پلو با کشمش یا گوشت که هنگام پختن آن عطر دارچین باید در تمام آشپزخانه بپیچد.
عدس پلو یک غذای سالم و مقوی است که آشپز‌ها به آن علاقه‌ی خاصی دارند؛ چون سریع آماده می‌شود. عدس پلو را می‌توانید با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید که این یک ویژگی خوب برای هر غذایی محسوب می‌شود. می‌توانید به جای گوشت از سویا استفاده کنید یا به طور کامل سس گوشت را حذف کنید و از عدس پلو با کشمش و پیازداغ لذت ببرید.
برنج، عدس و کشمش معمولا در هر خانه‌ای پیدا می‌شود؛ پس می‌توانید هر وقت هوس عدس پلو کردید یا نمی‌دانستید برای ناهار چه غذایی درست کنید، با دستور پخت ما در عرض یک ساعت یک عدس پلوی خوشمزه بپزید. اگر هم هنوز شک دارید که چه غذایی بپزید، حتما به آرشیو مطالب آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ سر بزنید تا دستور پخت صد‌ها غذای خوشمزه‌ی ایرانی و فرنگی را بیابید.

آریا بانو

چی لازم دارم:
برنج: 3 پیمانه (450 گرم)
عدس: 2 پیمانه
گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
پیاز: 2 عدد
کشمش پلویی: 1 پیمانه
زعفران: به میزان لازم
زردچوبه، دارچین، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
چطور بپزم:
1. برای اینکه پوست عدس هنگام پختن جدا نشود، آن را از 2 ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید. بعد از 2 ساعت عدس را با آب روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود. دقت کنید که عدس نباید کاملا بپزد، وگرنه در ادامه‌ی فرایند پخت له می‌شود.
2. یکی از پیاز‌ها را پس از رنده کردن در تابه بریزید و تفت دهید تا آب اضافی آن بخار شود. سپس کمی روغن به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پیاز به رنگ عسلی دربیاید. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید.

آریا بانو

3. زمانی که گوشت کاملا با پیاز تفت خورد و آب آن بخار شد، ادویه‌ها، نمک و کمی از زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.
نکته: میزان دارچین در ادویه‌ی این غذا باید بیشتر از قاطی‌پلو‌های دیگر باشد.

آریا بانو

4. بعد از اضافه کردن ادویه‌ها گوشت را کامل تفت دهید تا به روغن بیفتد. مایه‌ی گوشت عدس پلو حاضر است؛ آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
5. برنج را از 3 تا 4 ساعت قبل در مخلوط آب ولرم و سه قاشق غذاخوری نمک خیس کنید. پیش از پختن، آبی را که برنج در آن خیس خورده بود خالی کنید. به میزان کافی آب در یک قابلمه‌ی مناسب به جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. با حرارت بالا اجازه دهید برنج در آب بپزد و قد بکشد. وقتی دور دانه‌های برنج نرم شد، ولی وسط آن هنوز خام بود، عدس‌های نیم‌پز شده را اضافه کنید. برنج و عدس را آرام مخلوط و سپس آبکش کنید.
بعد از آبکش کردن برنج، ته یک قابلمه کمی روغن بریزید و ته‌دیگ مورد علاقه‌تان را قرار دهید. مخلوط برنج و عدس و دارچین و زعفران را لایه لایه در قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت متوسط رو به بالا چند دقیقه بخار کند. سپس کمی آب روی برنج بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 20 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. اواخر پخت نصف پیمانه روغن مایع و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی را داغ کرده و روی برنج بریزید.

آریا بانو

6. برای درست کردن پیازداغ، در یک تابه‌ی کوچک یک عدد پیاز خلالی شده را با مقداری روغن سرخ کنید. پس از خارج کردن پیاز‌ها از تابه، کشمشی را که از قبل با آب سرد شسته و خیسانده‌اید، در همان روغن به همراه کمی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.
7. عدس پلو را در دیس یا بشقاب بکشید و با گوشت چرخ کرده، کشمش و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان!

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/428726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعهد شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برای حفاظت از کودکان

نزدیک بشیم به هم یا نزدیک نشیم؟

اوسمار برای شاگردانش جلسه فنی گذاشت

اخراج امید ابراهیمی در دیدار الشمال و السد

وزیر ورزش و جوانان: به زودی پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود

صحبت های وزیر ورزش در مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

چالش متفاوت برای گلر پرسپولیس؛ حذفی و پنالتی!

هاشمی: در حال تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی هستیم

زیباترین صحنه ورزشی در سال 1402 مشخص شد

بهترین گل ورزش ایران در سال 1402 مشخص شد

برترین تیم ملی ایران در سال 1402 به انتخاب مردم

شبیه سازی دیدار رئال مادرید - بارسلونا با لگو

چهره ها/ عکس متفاوت بهنوش طباطبایی در حرم رضوی

اعتصاب غذا به روش "مهران غفوریان"

مار نیشش زد به جای اینکه خودش بمیره مار مرد!

چیزی که تورو نکشه قوی‌ترت میکنه!

اجرای زیبای علیرضا افتخاری با شعری از سعدی

پرش خیره کننده کروکودیل برای گرفتن طعمه

گوناگون/ رمزگشایی از حیات وحش؛ چطور گرگ، روباه و شغال را از یکدیگر تشخیص دهیم؟

حضور نجم الدین شریعتی در چایخانه حضرت در حرم مطهر رضوی

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برار گله گاومیش‌های عصبانی

ویدئو چندش‌آور از ساخت کوکاکولا در پاکستان

گوناگون/ غواص تنهایی که به آب نامه می‌نوشت و در آب شهید شد

روش تهیه مربای توت فرنگی

بهترین روش تشخیص کبد چرب

پونه کوهی، 30 برابر قوی تر از لیمو و سیر

راهکارهایی برای مراقبت از سلامت روان

تأثیر عمل لازک بر تنبلی چشم

روابط صمیمی بلند مدت چه فوایدی دارد و چگونه ایجاد می شود؟

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

دنیا را چقدر جدی گرفتیم !

واکنش میلاد تقوی به عدم حضور سه بازیکن در اردوی تیم ملی والیبال

مهدی میرجلیلی: ما بدون حواله خودرو هم قهرمان میشیم

نساجی: ساکت باشید، ساکت حرف می‌زند

چلسی دیگر تحمل پوچتینو را ندارد؛ تحقیرمان کردی!‏

در لیگ برتر داوران صدرنشین جدول امتیازات هستند!

حریف ایران در نیمه نهایی مشخص شد

آرائوخو دلگیر است؛ به خاطر یک اشتباه نفروشیدم!‏

ازبکستان امید سه کشور را ناامید نکرد!

نصرتی با تراکتور ادامه می‌دهد

ازبکستان 2 - 1 ویتنام؛ چهارمین سهمیه جام جهانی

سانسور ابراز عشق شوهر به همسرش در تلویزیون!

دوست آن است که گیرد دست دوست!

ساناز سماواتی و حضور در نقشی کوتاه اما متفاوت در «نون خ»

دست خودم نیست برف میبینم دیوانه میشم!

"حمید لولایی" به دنبال گنج

دوست داری فنی باشی اما هیچی سردرنمیاری

آهنگ جدید/ تک آهنگ «جاذبه» از ماکان بند منتشر شد

گردنه «تته» کردستان پس از 5 ماه بازگشایی شد

دادستان کل کشور: طرح نور با همین جدیت و قاطعیت استمرار خواهد داشت