آریا بانو

آخرين مطالب

زمان استفاده روغنی که در سرخ کن استفاده شده خانه داري

زمان استفاده روغنی که در سرخ کن استفاده شده
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بهترین روغن برای سرخ کردن باید در کنار خواص فراوانی که برای شما به همراه می‌آورد ویژگی‌های مختص به یک روغن سرخ کردنی را نیز از آن خود کند.

انتخاب یک روغن مناسب می تواند تا حد بسیار زیادی سلامت شما را تضمین کند
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم بگوییم زمان استفاده روغنی که در سرخ کن استفاده شده
و همچنین فاکتورها و ویژگی بهترین روغن برای سرخ کردن را و خصوصیات روغن سرخ کن را برایتان
به اشتراک خواهیم گذاشت در ادامه همراه ما باشید
روغن سرخ کن
1٫روغنی که در سرخ کن استفاده شده را تا چه مدت میشه نگه داشت؟ 2٫از این روغن استفاده شده در
سرخ کن میشه برای غذا درست کردن روی گاز استفاده کرد.
پاسخ : دوست عزیز البته بیشتر بستگی به غذایی دارد که در آن درست کرده اید.
ولی معمولاً تا 6 بار می توان از آن روغن استفاده کرد.
بعد از استفاده روغن درون سرخ کن دیگر هیچ استفاده خوراکی نمی توان از آن کرد.

آریا بانو

روغن سرخ کن
بیشتر بدانید از ویژگی بهترین روغن برای سرخ کردن
بهترین روغن برای سرخ کردن باید در کنار خواص فراوانی که برای شما به همراه می‌آورد ویژگی‌های مختص به یک روغن سرخ کردنی را نیز از آن خود کند.
رنگ‌روغن سرخ کردنی
در ابتدا باید به این مهم توجه داشته باشید که رنگ‌روغن سرخ کردنی در درجه حرارت خیلی
بالا زیاد تغییر پیدا نکند. سیاه شدن رنگ‌روغن و یا تبدیل‌شدن آن به یک روغن قهوه‌ای تنها
با یک‌بار سرخ کردن نشان از دم استاندارد بودم و نامرغوب بودن آن روغن دارد.
رنگ‌روغن سرخ کردنی
عدم تیره شدن آن در حین سرخ کردن
نقطه تحمل روغن
روغن باید از دود شدن فاصله بگیرد زیرا این امر تحمل آن در برابر شعله‌های آتش را با یک
نمره منفی روبرو می‌کند. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های که برای روغن‌های سرخ کردنی
همیشه در نظر گرفته می‌شود قدرت روغن در درجه حرارت بسیار بالا است که اگر غیرازاین باشد به‌سرعت دود می شود.
عدم دود شدن روغن
استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی
آکرولئین در روغن
زمانی که روغن سرخ کردنی شما به‌محض داغ شدن کف می‌کند نشان از عدم مرغوبیت
آن دارد. این امر به دلیل وجود آکرولئین در روغن است که حادث می‌شود.
روغنی برای سرخ کردن مناسب است که بیش از یک‌بار قابلیت استفاده داشته باشد.
اگر می‌خواهید در هزینه‌های مصرفی خانواده گامی بزرگ بردارید به شما توصیه می‌کنیم
از روغنی استفاده کنید که با کاهش و افزایش دمای آن اکسید نشود و خاصیت خود را از دست ندهد.

آریا بانو

روغن سرخ کن
صرفه‌جویی در هزینه‌های مصرفی
خرید روغنی باقابلیت سرخ کردن بیشتر از یک‌بار
عدم سرطانی بودن بهترین روغن برای سرخ کردن
یکی از ویژگی‌های اصلی که یک روغن سرخ کردنی خوب باید داشته باشد عدم انتشار
بوی بد در حین سرخ کردن غذا است. اگر در زمان سرخ کردن غذا متوجه سوزش چشم
و گلوی خود شدید بدانید این روغن اصلاً گزینه خوبی نیست و برای بیماری‌های سرطانی
مستعد است. بیشتر اوقات به دلیل خرید روغن‌های ارزان‌قیمت این امر حاصل می‌شود.
عدم سوزش چشم و گلو
تنفس سخت هنگام سرخ کردن غذا
روغنی برای سرخ کردن مناسب است که برای سرخ شدن مواد غذایی بیشتر از یک‌بار مورداستفاده قرار بگیرد.
این امر به پرسه سرخ کردن مواد غذایی شما هم‌بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال
اگر شما یک‌بار سرخ کردن مواد غذایتان بیش از یک ساعت طول بکشد عمر مفید
روغن به پایان رسیده است اما اگر شما پرسه‌ای ده‌دقیقه‌ای را دنبال کرده‌اید روغن شما قابلیت استفاده مجدد را هنوز دارد.
teamapp / تبیان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/424978/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آقامیرزایی در کایاک 200 متر برنز گرفت

مصدوم رباط صلیبی تراکتور برگشت

محمدنژاد جوان در نخستین مبارزه پیروز شد

کابوس آلومینیوم دوباره برای عالیشاه و پرسپولیس

درگیری هواداران با ستاره‌های میلان

دستاورد جدید ژرمن‌ها در اروپا پس از 29 سال

استقلال در اندیشه پایین کشیدن پرسپولیس

دانشگر با کتف در رفته تمرین می‌کند!

پاس گل‌ هفته به نام جانشین گلسازترین بازیکن گل‌گهر!

استادانی که سن نمی‌شناسند؛ از اسکورسیزی تا اسپیلبرگ و ایستوود

جایزه «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» وظیفه هنرمند را بیشتر می‌کند

تاب سواری بهاری آرام جعفری بازیگر سریال معمای شاه در طبیعت بسیار زیبای شمال / تزیین تاب با گلهای زیبا جلب توجه کرد

واکنش احسان علیخانی به عکسی از ایشان که این روزها در فضای مجازی وایرال شده / نه بابا من نیستم فتوشاپه

ماجرای شایعه ازدواج رابعه اسکویی و مازیار لرستانی | اولین واکنش جنجالی مازیار لرستانی به دلخوری خانم بازیگر از او

نماهنگ «گل پونه» با صدای محسن ابراهیم زاده

جزئیاتیی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

تفال/ من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم

تقویم تاریخ/ رحلت معلم قرآن، استاد "محمدتقی شریعتی"

یکی از ظریف ترین منبت کاری و کنده کاری روی چوب

شش‌انداز، یک خورش خوش‌خوراک گیلانی

ایجاد اختلال در رشد، قد و وزن کودکان چه موقعی اقدام کنیم؟

فرق انسان و سایر موجودات در نوع دوستی

مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد

داستانک/ شنوایی کم

فنونی‌زاده: پرسپولیس نمونه یک تیم دونده و درنده است

شگرد گلزنی به نساجی در دست ستاره تراکتور

اصلانیان: تیم‌های پایین جدول پیش باخته برابر پرسپولیس هستند

گلر ذخیره تراکتور در مرز آمادگی

اعتراف یورگن کلوپ پس از حذف لیورپول

قاطع‌ترین برد پرسپولیس در راحت‌ترین بازی فصل!

پرویز برومند: به خطیر اعتقاد دارم!

تیم روئینگ دونفره بانوان فینالیست شد

پوشش نه‌چندان جالب الناز شاکردوست در اکران فیلم بی بدن حاشیه‌ساز شد/ خانم بازیگر با استایلش جلب توجه کرد

نگاهی به کیک تولد شیک و با کلاس شانا دختر 8 ساله شبنم قلی خانی / تولدت مبارک دختر قشنگ

گشت و گذار بهاری یاسمن شاه حسینی و خانواده اش به آنتالیا با ظاهری متفاوت در هتلی بهشتی

همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید

خلیلی: پرسپولیس پا به پای استقلال پیش می‌رود

نبود مسیح در 3 بازی به چشم آمد

رفیعی در تاریخ لیگ جاودانه شد

علیاری: برای حریفان ذوب‌آهن آسان پنالتی می‌گیرند

دهمین بازیکن تاریخ پرسپولیس!

پالس جدید برای انتقال محمد صلاح به عربستان

تاریخچه جت های جنگنده ایالات متحده

تفریح بهاری مبینا نصیری به همراه مهدی توتونچی در شیراز / صمیمیت خانم مجری با خانواده همسرش

گوشت چروکیده؛ مردی که 3 قرن را به چشم دید!

بهترین زمان برای نوشیدن قهوه جهت افزایش تمرکز

برای خوب شدن سرفه آنتی‌بیوتیک بخوریم؟

کمالوند: بعد از بازی تراکتور حرف های مهمی دارم

خلاصه بازی وستهم 1 - بایرلورکوزن 1

برتری رئال مادرید مقابل منچسترسیتی در ضربات پنالتی به روایت کارتون