عصرانه/ کوکی کشمشی در فصل کشمش های تازه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم کوکی کشمشی
شکر1/2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
روغن مایع1/3 پیمانه
وانیل1/2 قاشق چای خوری
کشمش بی دانه1/3 پیمانه
آرد سفید1 پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه کوکی کشمشی
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 20دقیقه
1
تخم مرغ،روغن و شکر و وانیل رو با همزن دستی،با سرعت... یا با همزن برقی حدود دو سه دقیقه،بزنید.
2
کشمش رو اضافه کنید،و با قاشق کمی مخلوط کنید.
3
تو یه ظرف دیگه،آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید،و به مایه کشمشی اضافه کنید.و با قاشق مخلوط کنید.توی این مرحله اگه خمیر شل بود،میزان آرد رو تا دو سه قاشق میتونید بیشتر بریزید.
4
خمیرش کمی چسبناکه، نباید آرد اضافه کنید،که سفت نشه،ظرف حاوی خمیر کوکی رو ده دقیقه داخل فریزر، بذارید تا بدست نچسبه دیگه.
5
فر رو روشن کنید.کف سینی کاغذ روغنی بذارید. بهتره سینی سیاه رنگ نباشه،که ته شیرینی ها زود نسوزه.
6
از خمیر کوکی،به اندازه گردوبردارید،بذارید روی کاغذ روغنی،و با انگشت پهنش کنید.کوکی ها رو با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید.
7
طبقه وسط،170 درجه،15 تا20 دقیقه.بافت این کوکی ها نرمه نسبتا.نباید خشک بشه.
8
سرد که شدن،از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
-
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲:۲۲
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/420941/