طرز تهیه پنکیک مراکشی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / در این مطلب قصد داریم روش تهیه پنکیک مراکشی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پنکیک مراکشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ایرمیک (سمولینا) 2 پیمانه
آرد سفید قنادی 1 لیوان
شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
مایه خمیر 1ق م
بیکینگ پودر 7گرم
آب 4 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با 2ق غ آب ولرم مخلوط کنید روش رو بپوشونید بزارید کنار تا عمل بیاد.
ایرمیک+آرد+نمک+شکر+بیکینگ پودر را داخل کاسهای خوب مخلوط کنید ومایه خمیر عمل اومده وآب رو اضافه کنید وخوب هم بزنیدوظرف را برای یک ربع بزارید کنار.
بعد مواد را داخل مخلوط کن بریزید و2دقیقه بزنید.
تابه را روی حرارت بزارید گرم بشه وباملاقه مواد را وسط تابه بریزید سطح نون که حباب زد واسفنجی شد بردارید وروی یک پارچه تمیز بزارید تا نونها خنک شن
با انواع کره ومربا وعسل ویا حتی غذای گوشتی سرو کنید ونوش جان کنید.
منبع: ایستگاه مزه
-
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴:۱۶
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/416734/