آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ غذای مراکشی جذاب با ترکیب پاستا و پیتزا خانه داري

غذای ملل/ غذای مراکشی جذاب با ترکیب پاستا و پیتزا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - غذالند / چیکن پاستیلا یا باستیلای مرغ نوعی خمیر لقمه ای است که همراه با گوشت، سبزیجات یا مرغ می توان آن را پر کرد. این غذای خوشمزه معمولا ظاهری شبیه به کیک دارد و مزه اش شور و شیرین است.
این غذا در مراکش با گوشت کبوتر و دارچین و بادام در خمیر شیرین درست می شود.
این غذا را با ادویجاتی همچون زعفران و دارچین مزه دار می کنند. پاستیلا یک دستور پخت دریایی هم دارد که با میگو، ماهی مرکب و رشته ورمیشل پر می شود. پس از نوش جان کردن این غذا برای ادای احترام به سنت مراکشی می توانید یک لیوان چای نعنا محشر بنوشید.
آشپزی مراکشی شباهت و قرابت بسیاری با آشپزی خاورمیانه، هند و چین دارد. البته دستور پخت های مراکشی تاثیر بسیاری هم از غذاهای اسپانیایی، پرتغال و فرانسوی گرفته اند.
در شهرهای بزرگ مراکش مردم با قاشق و چنگال غذا می خورند اما به صورت سنتی غذا خوردن با دست مرسوم است. و البته در مراکش حتما باید با دست راست غذا بخورید. اگر به مراکش رفتید به جای غذا خوردن در رستوران های شیک حتما غذاها و خوردنی های خیابانی را امتحان کنید. مطمئن باشید پشیمان نمی شوید.
مراکشی ها عاشق غذا خوردن همراه با نان هستند. آن ها یک نان معروف و بسیار خوشمزه به نام خبز دارند که دستور تهیه آن را در سایت غذالند قرار داده ایم.
از انواع دیگر خوارک می توان به : بریانی مرغ کویتی ، رولت سوخاری ، استیک آبدار و کاری ماسامان با مرغ اشاره کرد.
چی لازم دارم:
مرغ بدون استخوان : 200 گرم
خمیر فیلو یا لواش گرد بورک یا لواش سه گوش بورک : 3 ورق
پیاز : یک عدد
سیر : یک تا دو حبه
نمک : به مقدار لازم
پودر زنجفیل : یک قاشق چایخوری
زردچوبه : 3 قاشق چایخوری
جعفری و گشنیز خرد شده : چند قاشق غذاخوری
پودر دارچین : یک قاشق چایخوری
کره : 25 گرم
زعفران دم کرده : دو قاشق سس خوری
روغن زیتون : چند قاشق غذاخوری
تخم مرغ : دو عدد
خمیر بادام ( بادام سابیده ) : 40 گرم
گلاب یا عرق بهارنارج : یک قاشق غذاخوری
صمغ عربی : یک قاشق چایخوری ( اگر ندارید خیلی مهم نیست )
زیتون خرد شده سبز و سیاه : 10 عدد
ادویه مخلوط : یک قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
 گام 1ابتدا مرغ را خورد کرده و در تابه بریزید.
 گام 2سپس پیاز خرد شده و سیر و جعفری و گشنیز را به مرغ اضافه کنید و با روغن زیتون و ادویه جات تفت دهید.
 گام 3با حرارت ملایم اجازه دهید مواد خود بپزند. اگر لازم بود کمی آب اضافه کنید تا کاملا پخته شود.
 گام 4سپس اجازه دهید مواد خنک شود.
 گام 5آب و سس داخل مرغ را بردارید و با کمی کره گرم کنید و داخلش دو تخم مرغ را بکشنید و هم بزنید تا بپزد.
 گام 6برای تهیه خمیر بادام مقداری بادام را داخل آب جوش بریزید و بعد خالی کنید و پوست بگیرید.
 گام 7سپس کمی روغن داخل تابه ای بریزید و بادام ها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
 گام 8بعد اجازه دهید خنک شوند.
 گام 9بادام ها را داخل بلندر ریخته و با پودر شکر مخلوط کنید.
 گام 10ادویه مخلوط و عرق بهار نارنج و صمغ عربی را به آن اضافه کنید.
 گام 11ورقه های فیلو یا بورک را با قلم موی سیلیکونی چرب کنید.
 گام 12به این صورت براق و شفاف میشوند و دیگر پاره نمیشوند .
 گام 13سینی فر یا قالب شیفون کیک یا قالب دلخواه را چرب کنید.
 گام 14یک تا دو لایه خمیر پهن کنید و سپس یک لایه خمیر بادام و یک لایه مخلوط تخم مرغ و یک لایه از مرغ ادویه ای داخل آن قرار دهید.
 گام 15یک لایه خمیر قرار دهید و باز هم از مواد لایه ای بریزید.
 گام 16در صورت تمایل میتوانید زیتون خرد شده هم اضافه کنید.
 گام 17سپس روی تمام مواد را با خمیر بپوشانید.
 گام 18فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و پاستیلا را حدود 25 تا 30 دقیقه تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود در فر قرار دهید.
 گام 19سپس پاسیتلا را داخل ظرف دلخواه قرار دهید و با مقداری شکر و دارچین، داغ داغ سرو کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/416302/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

«سربلند میدان» برای سومین بار به بازار نشر آمد

پشیمانی گوندوگان؛ ستاره بارسا دنبال عذرخواهی!

پیولی: رم باکیفیت‌تر از میلان بود!

شکست نماینده هاکی ایران در کاپ آزاد ترکمنستان

همیلتون: تا سال‌ها در فرمول یک می‌مانم

نصرتی به دنبال فرمول طلایی اوسمار

اولیایی: 33 سال است که به دنبال خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال هستند!

بلانکو تنها گلزن استقلال در سال 1403

ریوالدو اسطوره برزیلی پیشین بارسلونا 52 ساله شد

بررسی اتفاقات مهم فوتسال جام ملت‌ها

ماشینش «گاوکنترل» داره!

افشاگری عجیب امیرعلی نبویان از تقلب در بازی پدرخوانده و شب های مافیا

برای خوب شدن سرفه آنتی بیوتیک بخوریم؟

جزئیاتی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ دوسوم کشور شاهد باران خواهد بود

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور

اگر ترمز خودرو برید این گونه متوقفش کنید

هیچوقت کیف، موبایل و لوازم با ارزش را داخل ماشین نذارید!

نمایی زیبا از نخلستان‌های قصر شیرین

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

«رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند

نامزدهای کسب عنوان بهترین گل هفته لیگ اروپا

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت سرعت مردان

ستاره سیتی: به احترام رئال کلاه از سر برمی‌دارم

زنگ خطر مدیریتی برای فولاد در صورت شکست مقابل مس

بلینگام در یک قدمی رکورد BBC مشهور رئال

درخواست اوکراین برای محرومیت 15 جودوکار روسی

تیزر جذاب حریف امروز استقلال با آهنگ محبوب این روزها

حدادی‌فر: لیگ عجیب و آشفته‌ای داریم

وزیر ورزش و دبیر به بیشکک نرسیدند

اعزام تیم ملی جودو به هنگ کنگ لغو شد

چگونه سلول های سرطانی را از بین ببریم؟/ ویدئو

موزیک ویدئوی «خط قرمز» با صدای سهراب پاکزاد

وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده؛ استان‌هایی که منتظر بارش هستند

ساخت مجسمه شکری

اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان

نسخه خانگی بستنی سالار!

دیگه از بیرون کباب لقمه نخر

پایه‌گذار مکتب ایرانی در طب اسلامی را می‌شناسید؟

نوجوان کاراته کار: شکست واقعا مقدمه پیروزی بود

دروسی: لورکوزن شکست‌ناپذیر نیست

پرسپولیس کار سختی نسبت به استقلال دارد

کارشناس فوتبال: تجربه استقلال تعیین کننده است

علی چینی: نباید به استقلال ایراد گرفت

بازیکن سابق فوتسال: ایران منطقی بازی کرد

ایتالیا برای فصل آینده لیگ قهرمانان 5 سهمیه‌ای شد

ابراز نگرانی انگلیس نسبت به امنیت افتتاحیه المپیک پاریس

امیدوارم مدیران تراکتور تصمیم عجولانه‌ای برای نیمکت تیم نگیرند

آذرپیرا مقتدرانه از سد آزادکار ژاپنی گذشت