میز اردور/ ترشی انبه؛ دورچین همیشه متفاوت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذاکده/ امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی انبه رب گوجه ای را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
انبه کال
سرکه سفید
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز
سیاه دانه
فلفل هندی
نمک
زردچوبه
سیر
رب گوجه
دستورتهیه:
انبه رو بشورید و خشک کنید و با پوست یا بدون پوست به شکل دلخواه تیکه کنید و نمک و زردچوبه بهش بزنید و تو ابکش بذارید حدودا 7،8 ساعت بمونه.
بعد از اون تخم گشنیز رو بدون روغن توی تابه تفت بدید.
داخل قابلمه رب بریزید و سرکه رو اضافه کنید، سرکه گرم که شد خاموش کنید و شکر (یک قاشق برای گرفتن تندی سرکه) و آبلیمو رو بزنیدو ادویه جات و سیرخرد شده اضافه کنید و انبهها هم اضاف کرده و داخل شیشه بریزید.
اگر می خواهید ترشی خوشرنگ قرمز بمونه باید داخل یخچال نگهداری کنید، بیرون بذارید قهوهای رنگ میشه.
-
يکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۴:۳۴
-
۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/413375/