چای سبز زنجبیلی با نعناع و عسل تقویت سیستم ایمنی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
آب – 6 پیمانه
زنجبیل – یک چهارم پیمانه
چای سبز کیسه ای – 3 تا 6 عدد
برگ نعناع – نصف پیمانه
عسل – یک سوم
لیموترش – یک عدد
طرز تهیه
1- درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
2- سپس از روی حرارت بردارید، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن بیندازید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
3- چای را از صافی عبور دهید.
4- عسل و آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید.
5-برای سرو ، دو برش لیموترش و برگ نعناع در لیوان اضافه کنید.
6- در صورت تمایل چند تکه یخ کوچک استفاده کنید .
-
پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷:۵۹
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/410338/