میز اردور/ ترشی بامیه؛ یکی از خوشمزه های پاییزی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
بامیه - نیم کیلوگرم
شوید و ترخون و تخم آن ها - به میزان لازم (ریحان ، مرزه ، گشنیز وجعفری هم می توانید استفاده کنید.)
سیر- 6 تا 7 حبه
فلفل سبز تند - 4 تا 5 عدد
آب جوشیده خنک - 2 لیوان
سرکه - 2 لیوان
چه جوری درست میشه:
1-بامیه ها را بشویید و اجازه دهید خشک شود.
2- بهتر است از بامیه های ریز استفاده کنید.
3- اگر خواستید ته بامیه ها را بگیرید ، مواظب باشید مواد لزج آن بیرون نریزد.
4- داخل شیشه ای تمیز به صورت لایه لایه بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دهید .
5- آب جوشیده خنک و سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید.
6- می توانید به جای آب تنها سرکه بریزید.
7- در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.
-
چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳:۰۴ PM
-
۵۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/409334/