آریا بانو

آخرين مطالب

فوت آشپزی/ نکاتی مهم برای تهیه ترشی و شور پاییزی خانه داري

فوت آشپزی/ نکاتی مهم برای تهیه ترشی و شور پاییزی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / ترشی و شور یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید.
ترشی درست کردن تخصص فوق العاده ای نمی خواهد. در واقع هر کسی می تواند ترشی مخصوص خود را با استفاده از میوه و سبزیجات محبوبش درست کند. برای مثال من از همه چیز استفاده می کنم، از لیمو و هندوانه گرفته تا سیب، پیاز، هویج، ترب و خیار.
روی اینترنت می توانید صدها دستور ساخت ترشی شور را پیدا کنید، و با اینکه می دانم همه آنها عالی و خوشمزه هستند، من دوست دارم با در نظر گرفتن برخی نسبت ها همه چیز را ساده نگه دارم. این نسبت بدون خطا را به راحتی می توانید با مقدار میوه و سبزیجاتی که می خواهید ترشی شور کنید تنظیم نمایید، همچنین می توانید با استفاده از انواع سرکه و یا ترکیب ادویه جات مخصوص خود سفارشی اش کنید. اگر یک شیشه با درپوش و مقداری میوه و سبزیجات دارید پس با درست کردن یک ترشی بسیار خوشمزه تنها چند گام ساده فاصله مانده.

آریا بانو


نسبت آب نمک چند منظوره در شور و ترشی
پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم.
مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور دارند:
یک فنجان سرکه
یک فجان آب
یک دوم فنجان شکر
یک قاشق غذا خوری نمک
تا وقتی بتوانید قسمت های مساوی آب و سرکه، یک دوم فنجان شکر بعلاوه یک قاشق غذا خوری نمک در ازای هر دو فنجان مایع را به خاطر بسپارید، قادر خواهید بود به سادگی فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظیم کنید. برای درست کردن آب نمک ترشی شور، کافیست چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه ای که دوست دارید را به جوش بیاورید. سپس کافیست این مایع را درون شیشه هر نوع شوری که دوست دارید درست کنید بریزید. همین که آب نمک هم دمای اتاق شد، در پوشش را بگذارید و داخل یخچال قرارش دهید.
ترشی شور را تنها پس از 24 ساعت داخل یخچال بودن می توانید استفاده کنید. با این حال هر چقدر مواد بیشتر در آب نمک بمانند، طعم بیشتری می گیرند و خوشمزه تر خواهند شد.
ادویه جات و طعم دهنده های شور و ترشی
ترشی های شور با انواع بسیاری از ادویه جات، دانه ها، و سبزیجات خشک شده طعم می گیرند. ترشی شور خود را می توانید با ادویه جات مخصوص ترشی که در فروشگاه ها عرضه می شود طعم دار کنید و یا می توانید خودتان در خانه یکی بسازید. دستور ثابتی برای درست کردن آب نمک طعم دار وجود ندارد. خود را محدود نکنید و از هرچه دوست دارید کمک بگیرید، سیر، علف لیمو، و حتی انواع مختلف نمک. ترکیباتی که می توانید با آنها طعم بسازید بی نهایت است.
آنچه می توانید ترشی شور کنید
حالا که نسبت درست کردن آب نمک را می دانید و چند ایده خوب هم برای طعم دادن دارید باید انتخاب کنید که از چه چیزهایی برای شور درست کردن باید استفاده نمایید. برای اینکه کارتان را راحت تر کنم در ادامه می خواهم لیستی از 20 ماده ( میوه و سبزیجات ) به شما معرفی کنم که برای ترشی درست کردن بسیار مناسب هستند.

آریا بانو


ترشی و شور میوه ها
ته پوسته های باقی مانده از هندوانه، برای ایجاد طعمی شور و شیرین.
شور گلابی را می توانید به انواع سالاد اضافه کنید و یا مستقیم و به عنوان میان وعده از آن لذت ببرید.
شور انجیر به همراه انواع گوشت کبابی فوق العاده می شود.
از لیمو هم شور های بسیار خوش طعمی می توانید بسازید.
از ترکیب انگور با دارچین و فلفل سیاه نیز شور خوبی می توانید درست کنید.
به شور انبه زنجبیل پوست کنده و ادویه جات بو داده اضافه کنید.
گوجه فرنگی های گوشتی را تبدیل به شور کنید تا دیگر هیچ وقت پول پای کچاپ ندهید.
آناناس را نیز می توانید تبدیل به شور کنید.

آریا بانو


ترشی و شور سبزیجات
لوبیا سبزها را می توانید همراه با پوستشان تبدیل به شور کنید.
سبزیجات پخته ای مانند فلفل دلمه ای های رنگارنگ نیز می توانند تبدیل به ترشی شوری زیبا و خوش طعم شوند.
ترب های تازه نیز برای استفاده در شور مناسب هستند.
شور گل کلم که یکی از معروف ترین ها است، گل کلم را با هویج و فلفل دلمه ای ترکیب کنید.
اگر به دنبال شوری تند و سوزان هستید فلفل سبز های تند برای این کار عالی هستند.
با تبدیل کردن کرفس به شور برای سالادهایتان دیگر نیازی به سس ندارید.
ذرت را نیز به لیست شورهای خود اضافه کنید، ذرت را کامل و یا فقط با دانه می توانید تبدیل به شور کنید.
تنها با یک شیشه و چهار ماده اصلی می توانید تبدیل به یک شور انداز حرفه ای شوید، و با انواع و اقسام میوه ها و سبزیجات خوشمزه ترین و متفاوت ترین طعم ها را به وجود بیاورید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/408090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دل دوستان شکستی، بر دشمنان نشستی

شروع ستاره لژیونر با توپ پُر در جام ملت‌ها

شکست عجیب ژاپن در روز اول جام ملت‌های فوتسال آسیا

سپاهان با روش جدید: زکی‌پور حمله کن

جایگاه پرسپولیس در آبادان فعلا خالی است

هشدار ژاوی به بازیکنان بارسلونا درباره ال‌کلاسیکو

ترکیب دیدار پرسپولیس و صنعت نفت اعلام شد

همای سعادت دوباره در دسترس نکونام

جایگاه روبه روی آزادی برای استقلال سولداوت شد

جریمه جدید فوتبال ایران برای پرسپولیس

چگونگی انتخاب اردشیر رستمی برای نقش شهریار

دلخوری رابعه اسکویی از مازیار لرستانی بخاطر شایعه ازدواج‌!

رحمان و رحیم پایتخت و یک اجرای دلی

الکترونیکی شدن ارجاع پرونده‌های قضایی به کارشناس

وزیر بهداشت: پویش ملی غربالگری سرطان در ایران اجرا می شود

تصاویری از سیل مرگبار در عمان

گوناگون/ روایتی از قرینه ترین کوچه پایتخت

خیابان‌های دبی رودخانه شدند!

چیز کیکی که تا به حال امتحان نکرده اید

مواد غذایی مناسب در اختلالات خواب

نحوه صحیح چیدن ظروف در ماشین ظرفشویی

دروازه‌بان ذوب‌آهن: پنالتی‌های مشابه سپاهان برای ما گرفته نشد

تورنمنت بین المللی بیشکک؛ بوکسورهای ایرانی فردا به مصاف حریفان خود می روند

آغاز جدال شهرداری گرگان و مهرام در نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال از فردا

حرکت دیدنی نریمان‌جهان؛گل اول پیکان به هوادار توسط محمدجواد آزاده

حضور مربیان تیم ملی در ورزشگاه پاس قوامین برای تماشای دیدار پیکان و هوادار

تجلیل مسئولان باشگاه هوادار از رضا عنایتی سرمربی تیم پیکان

پیام سپاهان برای تیم و هواداران پس از برد دربی

پاکدل مستقیم به رختکن رفت

سورپرایز رضا رشیدپور با اجرای یک برنامه متفاوت

«استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن

واکنش «علیخانی» به عکس جنجالی: حداقل بگین ادیت کردین!

مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟

4گوشه دنیا/ مرد جوانی که 57 ساله‌ است!

معبدی که 1200 سال قبل در دل کوه با ابزار و تکنولوژی تراشیده شده است!

ساختمانی عجیب و خاص که برخلاف اصول مهندسی ساخته شد!

چقدر این روحیه در ما جاری است؟

رنگ چشم در مورد سلامت ما چه می‌گوید؟

خطرات افت قند خون در بیماران دیابتی

صداهای وحشتناک ثبت شده از اجرام واقعی کیهان

وعده امباپه؛ بهترین کیلیان در نیمه‌نهایی

تجلیل باشگاه هوادار از رضا عنایتی

تنش بالا گرفت؛ جواب قاطعانه آرائوخو به گوندوگان

تبریک تولد پرسپولیس به شماره هشت بدشانس

لطفی دربی دوم تهران را از دست داد

پاس تماشایی NO LOOK و رونالدینیویی شجاعیان؛ گل اول هوادار توسط سفیدچغایی

گل دوم هوادار به پیکان توسط یونس شاکری در دقیقه 28

واکنش سریع عنایتی؛ تعویض عجیب پاکدل در دقیقه 25

وقتی رضا عطاران و پژمان جمشیدی ویلا کرایه می‌دهند

وصف راب استارک از زبان آریا استارک در سریال بازی تاج و تخت