طرز تهیه خورشت بامیه بدون گوشت به روش هندی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تبیان / برای تهیه خورشت بامیه به روش هندی ها نیازی به گوشت نیست و بامیه را به همراه سبزی های و ادویه جات تند تهیه می کنند. این خورشت هندی بسیار خوش طعم می شود و با نان یا برنج می توانید مصرف کنید.
چی لازم داریم:
- روغن زیتون یکچهارم پیمانه
- پیاز ریز خرد کرده 1 عدد درشت
- زنجفیل رنده کرده یکدوم قاشق سوپخوری
- سیر له کرده یک حبه
- زردچوبه و زیره یکدوم قاشق سوپخوری
- گراماسالا یکدوم قاشق چایخوری
- پودر گشنیز یکقاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
- بامیه 800 گرم
- سیبزمینی 4 عدد
چجوری بپزیم:
یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و روغن و پیاز را در آن بریزید و روی حرارت بگذارید، به طور مداوم پیازها را هم بزنید تا سبک و طلایی شود.
بعد زنجفیل و سیر را اضافه کرده و تفت دهید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس رب گوجهفرنگی اضافه کده و همه مواد را با هم کمی تفت دهید و به مواد داخل آبلمه آب اضافه کرده و اجازه دهید تا جوش بیاید.
در این فاصله بامیهها را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به مواد فراهم کرده بیفزائید تا بامیه کمی بپزد سپس سیبزمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش پخته و جا بیفتد.
-
دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۳:۲۹
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/408088/