میز اردور/ کنسرو گوجه فرنگی برای انواع غذاهای گوشتی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله تصویر زندگی/ کنسرو گوجه فرنگی کبابی به قدری خوشمزه و خوش طعم است که می توان گفت اعتیاد آور است. روغن زیتون، سیر و آویشن عطر بسیار خوبی به این سس می دهد. این کنسرو را در وعده صبحانه با پنیر و نان میل کنید و لذت ببرید.
چی لازم دارم:
گوجه فرنگی 2 و نیم کیلو
شکر یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
آویشن یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
سیر یک بوته
با این مقدار مواد 5 شیشه کوچک کنسرو خواهید داشت.
چه جوری درست میشه:
گوجههای کشیده و بیضی شکل را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
هر نیمه را را هم به سه قسمت قاچ کنید.
به شکل منظم داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید بچینید.
شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و روی گوجهها بپاشید.
سینی را داخل فر 200 درجه بگذارید تا آب گوجهها کشیده شده و کمی قهوه ای رنگ شوند.
گوجهها را داغ داغ با انبر داخل شیشه تمیز و خشک بگذارید.
نصف شیشه که پر شد، آویشن، سیر خرد شده و روغن زیتون رویش بریزید.
مجددا گوجه بچینید و آویشن و سیر و روغن زیتون بریزید.
در شیشهها را محکم ببندید و داخل قابلمه آب جوش برگردانید (از طرف در بگذارید).
چند دقیقه که جوشید از قابلمه خارج کرده و به همان صورت وارونه روی پارچه ای بگذارید تا خنک شود.
این کنسروهای هواگیری شده ماهها در محل خنک قابل نگهداری است.
برای اطمینان و ماندگاری بیشتر آنها را در یخچال بگذارید.
-
دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳:۱۴
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/407860/