آریا بانو

آخرين مطالب

ذائقه ها/ پوکورای بوشهری، رقیب جدی فلافل خانه داري

ذائقه ها/ پوکورای بوشهری، رقیب جدی فلافل
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / پوکورا بوشهری یک میان وعده بسیار تند و خوشمزه است که مهمانی های خانوادگی را جذاب تر می کنه. این میان وعده رو همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین میل می کنند. این غذا از ترکیب سبزیجات و آرد با ادویه های مختلف تهیه شده و در روغن سرخ می شه. این غذا دارای بافتی پفکی و ترد بوده و بسیار تند می باشد. البته تندی پوکورا بوشهری را می تونید با توجه به ذائقه افراد کم و زیاد کنید.
چی لازم دارم:
آرد نخود خام 1 پیمانه
تره خرد شده 1/2 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
آب 3/4 پیمانه
روغن به مقدار لازم
چطور بپزم:
بهترین زمانی که پوکورا رو سرو می کنن بلافاصله بعد از سرخ کردنه. اگه داخل این غذا سیب زمینی و گل کلم بریزید اونوقت میشه پاکورای سبزیجات هندی که قبلا طرز تهیه اش گفته شده. . پوکورا پای ثابت سفره های افطاری مردم بوشهر و سیستانه.
همانطور که داخل مواد اولیه گفتیم، این غذا با آرد نخود خام درست میشه. برای درست کردن این آرد می تونید مقداری لپه را داخل یک تابه بدون روغن حرارت دهید تا رطوبت آن گرفته شود سپس با آسیاب پودر کرده و الک کنید. آرد نخود خام شما آماده است.
البته آرد نخود به شکل آماده نیز در بازار موجوده. اما اون رو با آرد نخودچی اشتباه نگیرید. در ادامه با ما همراه شوید تا طرز تهیه پواکورا بوشهری را به ساده ترین شکل ممکن یاد بگیرید.
1- آرد و تمامی ادویه ها به غیر از بیکینگ پودر یا جوش شیرین را کاملا مخلوط کنید. سپس آب را کم کم اضافه کرده تا مایعی به غلظت ماست داشته باشید.
2- سپس تره خرد شده را داخل مایع بریزید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. اکنون باید این خمیر را حدود 12 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا به اصطلاح عمل آمده و برسد.
3- پس از استراحت خمیر، 5 دقیقه قبل از سرخ کردن بیکینگ پودر یا جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید.
4- روغن را داخل یک ظرف کوچک ریخته و بگذارید خوب داغ شود. سعی کنید یک ظرف متوسط انتخاب کنید، چون مواد باید داخل روغن شناور باشند. وقتی روغن داغ شد با یک ملاقه از مایع برداشته و داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. پاکورا سرخ شده را داخل یک ظرف روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود، سپس با خیارشور، گوجه، سس دلخواه و نان باگت میل نمایید.
نکات کلیدی برای تهیه پوکورا بوشهری
– حتما زمان گفته شده را برای رسیدن مایع پوکورا بگذارید، چون در طعم و پخت کوکو بسیار موثر است. مثلا اگر برای شام یا عصرانه می خواهید این غذا را درست کنید مایع آن را از صبح آماده کنید.
– اگر می خواهید در فصل زمستان پوکورا درست کنید می توانید مایع را در محیط آشپزخانه و داخل ظرف در بسته استراحت دهید، ولی در فصل تابستان باید آن را داخل یخچال قرار دهید.
– مواد پوکورا نباید خیلی رقیق شود چون اصلا پف نمی کند. بنابراین اگر آب زیاد ریختید و مایع شل شد حتما کمی آرد نخود داخل آن بریزید.
– میتوانید یک عدد پیاز کوچک هم رنده و با مواد مخلوط کنید.
– بعضی افراد داخل پوکورا بوشهری یک عدد تخم مرغ نیز می ریزند، اما اصل طرز تهیه آن تخم مرغ ندارد
– برای استراحت مایع یک ظرف بزرگ انتخاب کنید چون مایع پف زیادی می کند و ممکن است از ظرف بیرون بریزد.
– در بندرعباس نیز غذایی مشابه درست می شود که به آن پکاره می گویند. 

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/407569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چیدمان میز ناهار دو نفره سروین بیات با منظره رویایی و آرام‌بخش/ چقدر خوش سلیقه اس

سیل و آبگرفتگی در 8 استان جنوبی کشور

بازداشت دختر 11 ساله ای که فروشنده لباس را به قتل رساند

اورژانس هوایی فرشته نجات خانم 72 ساله شد

کمک به دیگران

40 مکان مقدس و تاریخی در بقیع تخریب شد

آخرالزمان در دبی

افتخاری از پدافند هوایی ایران که تاکنون نشنیده‌اید!

گوناگون/ چرا برخی نعمت‌ها بر بنی‌اسرائیل حرام شد؟

بهترین روش نگهداری کاهو بدون تغییر رنگ

علت تنفس با دهان در شب

خداحافظ نبوغ!

زمین گرد است!

دقیقی: دنبال بازی سریع، روان و پرموقعیت برابر استقلال هستیم

گل اول ایران به افغانستان در بازی های فوتسال آسیایی

سیو تک دست دیدنی از دروازبان ایران

برتری خفیف ایران برابر افغانستان در نیمه اول

حمید استیلی: قهرمان از بین پرسپولیس ‌و استقلال است

هاشم بیک زاده: ترجیح دادم از کادرفنی استقلال جدا شوم

هاشمی نسب: قانون جدیدی وضع نشود صدر می‌مانیم

چهره ها/ عکس متفاوت از بازیگر «خانه به دوش» در مزار شهدا

تصویر قدیمی از ترلان پروانه در کنار آقای سوپراستار

روژان به «نون خ 5» برگشت

تخیلات ذهنی حبیب!

تغییر چهره «خرم سلطان» بعد از 12 سال در آلمان

ویدیو شاد و پرانرژی نفس بازغی دختر مستانه مهاجر یک روز بهاری زیبا که روزتان را می سازد

سلامت زنان؛ اگر مدام خسته هستید، این مورد را چک کنید

کُردی حرف زدن فرزاد فرزین در کنار خواننده معروف

رکورد بارش در سیستان‌وبلوچستان شکسته شد

رئیس سازمان سنجش: شبکه‌های زیرزمینی عده‌ای را اجیر می‌کنند تا سر جلسه آزمون غایب باشند‌

ثبت ویدیویی از حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ خراسان رضوی

محافظت شجاعانه گورخر از فرزندش در برابر حمله شیر

تا به حال زبان مورچه خوار را دیده اید؟

Astypalaia جزیره کوچکی در یونان

ترسیدنِ گربه از یک جوجه

غذای خوشمزه با کلم بروکسل به روش سرآشپز شیرازی

شایع‌ترین نشانه‌های وسواس

ترفندهای آشپزخانه‌ای مخصوص تازه عروس‌ها

کتاب؛ ابزاری برای ایجاد رزومه یا عکس یادگاری

سالم الدوساری، موثرترین بازیکن لیگ قهرمانان

وزنِ پرمدعی و حالِ بد قهرمان جهان

سه پنالتی علیه الهلال

سیل پرواز فرنگی‌کاران به ایران را لغو کرد

مهدی شیری: از خمس خیلی چیزها یاد گرفتم

تیم ملی فوتسال تاجیکستان از سد کره جنوبی گذشت

چرا هالند و دی‌بروینه را تعویض کردم

ترکیب تیم ملی فوتسال برای بازی با افغانستان مشخص شد

جمله عاشقانه سلمان همه رو سر ذوق آورد!

مبادا فراموش کنی دوستت دارم

بغض لیلا حاتمی شکست