شیرینی آنجل، برای پذیرایی از اعضای خانواده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین/ چی لازم دارم:
آرد گندم.............. 250 گرم
بیکینگپودر.................. 1 قاشق چایخوری
شکردانه ریز............100 گرم
اسانس وانیل...............یک چهارم قاشق چایخوری
نمک.............یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ................. 3 عدد
کره یا مارگارین نرم شده.............150 گرم
مواد لازم برای روی شیرینی:
سفیده تخممرغ.................2 عدد
بادام پرک خرد شده............... 75 گرم
مارمالاد تمشک یا توت فرنگی................ 4 قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی شیرینیپزی را با کاغذ بپوشانید. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. حالا شکر، وانیل، نمک، زرده تخممرغ و کره را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس خمیر را در کیسه قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس به اندازه گردوهای کوچک از مواد را بردارید و در دست گرد کنید. سفیده تخممرغ را کمی با چنگال بزنید و گلولهها را در سفیده تخم مرغ بزنید و در بادام بغلطانید و یک حفره وسط آن ایجاد کنید و در سینی فر بچینید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید، اینک پس از خنک شدن شیرینیها داخل حفرهها را با مارمالاد پر کنید.
خواص آرد گندم
مسائلی مانند کم خونی، کمبود مواد معدنی، سنگ کیسه صفرا، سرطان پستان، التهاب مزمن، چاقی، سستی و ضعف، سل، مشکلات دوران بارداری و شیردهی مشکلات به سرعت با مصرف گندم کامل، بهبود یافته است. همچنین برای درمان نازایی توصیه میشود. از آنجا که جوانه گندم دو یا سه برابر بیشتر شامل ویتامین B هستند، برای درمان دستگاه گوارش، بیماریهای پوستی، بیماریهای تنفسی و قلبی و عروقی استفاده میشود و به تعادل سطح کلسترول و محافظت از قلب کمک میکند.
-
يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲:۰۲
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/407059/