ترفند تهیه ترشی لوبیا سبز ساده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله/ در خانه اغلب ما چند نوع شور و ترشیهای رایجی مثل لیته و بندری پیدا میشود؛ اما کم پیش میآید ترشی لوبیا سبز با وجود طعم فوقالعاده و تردی دلپذیرش، مهمان خانههای ما باشد. آماده کردن ترشی لوبیا سبز سادهتر از چیزی است که تصویر میکنید و آن را میتوانید هم به صورت ساده و هم با پوره گوجه فرنگی و گل کلم درست کنید. در این مقاله دو روش را برای تهیه این ترشی با شما درمیان گذاشتهایم.
مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی و گل کلم
لوبیا سبز500 گرم
نمکپنج قاشق غذاخوری
سیر خرد شده سه حبه
فلفل سیاهدو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شدهیکچهارم قاشق غذاخوری
سرکهیکونیم پیمانه
شویدیک پیمانه
شکرسه قاشق غذاخوری
آبیکونیم پیمانه
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی و گل کلم
مرحله اول
لوبیا سبزها را بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. سپس سر و ته آن را گرفته و پاک کنید.
مرحله دوم
برای شروع یک قاشق غذاخوری نمک و سه لیتر آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا لوبیاها را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت یک دقیقه لوبیاها جوش بخورند. سپس آنها را آبکش کرده و داخل آب سرد بریزید تا خنک شوند. مجددا آنها را آبکش کنید.
مرحله سوم
دوباره داخل همان قابلمه چهار قاشق غذاخوری نمک، آب، سرکه و شکر را روی حرارت قرار دهید. شوید را داخل یک دستمال تمیز بپیچید و داخل قابلمه قرار دهید. بعد از 10 دقیقه جوش خوردن، دستمال را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید تا مواد پنج دقیقه دیگر هم بجوشند. سپس کنار قرار دهید تا خنک شوند.
مرحله چهارم
لوبیاها را به طور عمودی داخل ظرف مناسب بچینید. بعد از این که محتوای داخل قابلمه خنک شد، فلفل سیاه و فلفل قرمز و سیر را داخل آن حل کرده و روی لوبیاها بریزید. در ظرف را محکم ببندید. بعد از یک هفته ترشی آماده است.
-
جمعه ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳:۳۳
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/405177/