طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ با پنیر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله/ ساندویچ استیک مرغ با پنیر اسرم از غذاهای لذیذ و خوشمزهای است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. طعم مرغ با پنیر اسرم در این ساندویچ بسیار دلپذیر بوده و میتواند این ساندویچ ساده را به یک غذای عالی برای شما و خانوادهتان تبدیل کند. حتی میتوانید از این ساندویچ خوش طعم برای پذیرایی از مهمانان خود در دورهمیها سرو کنید. برای تهیه این ساندویچ خوشمزه به مواد اولیه خاصی نیاز نخواهید داشت و میتوانید در کمتر از 40 دقیقه این ساندویچ را به آسانی در خانه آماده کنید. طعم بینظیر استیک مرغ همراه با پنیر اسرم میتواند هر اشتهایی را وسوسه کند. برای تهیه این استیک مرغ به مواد اولیهای همچون مرغ، روغن زیتون، پنیر اسرم و پیاز نیاز خواهید داشت. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ با پنیر اسرم را به شما آموزش دهیم، تا این ساندویچ خوشمزه را به فهرست غذایی خود اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ استیک مرغ با پنیر اسرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای سبزیک عدد
پیاز یک عدد
سینه مرغ (چرخ کرده)450 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر اسرم (ورقهای خرد شده) 200 گرم
نان باگت دو عدد
طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ با پنیر اسرم
مرحله اول
ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را نگینی (قطعات ریز) خرد کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیازها و فلفل دلمهای سبز خرده شده را به ماهیتابه اضافه کرده و در روغن به مدت هشت تا 10 دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شده و نرم شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
سینه مرغ را چرخ کنید. در یک ماهیتابه دیگر، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم گاز تا روغن داغ شود. حالا سینه مرغ چرخ کرده را به ماهیتانه و داخل روغن اضافه کنید. به مدت هشت تا 10 دقیقه مرغ چرخ کرده را داخل روغن تفت دهید تا دیگر رنگ آن صورتی نباشد و تکه تکه شود.
مرحله سوم
حالا پیاز و فلفل دلمهای که تفت دادید را به ماهیتابه مرغ اضافه کنید و دوباره به آرامی هم بزنید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه برای طعمدار کردن مزه آن اضافه کنید. اگر طعم تند دوست دارید، فلفل سیاه بیشتری به غذا اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
پنیر اسرم را به صورت ورقهای بریده و چهار ورقه پنیر را روی مواد داخل ماهیتابه بگذارید تا آب شود. برای آب شدن پنیر به دو تا سه دقیقه زمان نیاز خواهید داشت. پس از آب شدن پنیر، مخلوط استیک مرغ شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
دو عدد نان باگت را از وسط نصف کنید تا چهار تکه نان باگت کوچک داشته باشید. سپس از مخلوط مرغ با پنیر اسرم خود در این نان باگتها به مقدار مساوی بگذارید. حالا ساندویچ استیک مرغ با پنیر اسرم شما آماده است.
منبع: allrecipes
-
جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳:۳۲ PM
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/405176/