آریا بانو

آخرين مطالب

طعم بی‌نظیر راجما پوری با سانجیو کاپور خانه داري

طعم بی‌نظیر راجما پوری با سانجیو کاپور
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سانجیو کاپور یکی از مشهورترین سرآشپز‌های جهان می‌باشد که توانسته با رسپی‌های کم‌نظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد.
برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.
بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.
شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ سانجیو کاپور یکی از مشهورترین سرآشپز‌های جهان می‌باشد که توانسته با رسپی‌های کم‌نظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد. در این مطلب با برترین‌ها همراه باشید تا رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای یکی از غذا‌های بی‌نظیر هندی را با شما در میان بگذاریم. شکموها، این مطلب را از دست ندهید.
سانجیو کاپور کیست؟
یکی از شناخته شده‌ترین سرآشپز‌های دنیا، سانجیو کاپور از کشور هند می‌باشد. این سرآشپز 56 ساله که علاوه بر آشپزی به تجارت نیز می‌پردازد، نویسنده کتاب آشپزی و متخصص رستوران در هند است. سانجیو کاپور برنامه‌های تلویزیونی متنوع آشپزی را در طول سال‌ها ساخته است که یکی از اصلی‌ترین آن‌ها برنامه‌ای با عنوان Khana Khazana است. این برنامه یکی از طولانی‌ترین برنامه‌های آشپزی در آسیا به حساب می‌آید.
سانجیو کاپور دز سال 2011 یک شبکه اچ دی تبویزیونی به نام food food و با موضوعیت آشپزی افتتاح کرد. او همچنین به عنوان بخشی از هیئت آشپزی بین‌المللی هواپیمایی سنگاپور انتخاب شد. رسپی‌های مخصوص سانجیو کاپور برای غذا‌های بی‌نظیر هندی در سر تا سر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آریا بانو


رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای غذای هندی «راجما پوری»
غذا‌های هندی به دلیل داشتن ادویه‌ها و چاشنی‌های بی‌نظیر در سراسر دنیا محبوبیت بسیار زیادی دارند. رستوران‌های هندی بسیار زیادی در سراسر دنیا و همچنین در کشور ما وجود دارند که عاشقان غذا‌های هندی و تمام کسانی که قصد تجربه طعم‌های بی‌نظیر غذا‌های هندی را دارند می‌توانند به آن‌ها مراجعه کنند. اما لذت خوردن غذا‌های هندی زمانی دو چندان می‌شود که خودتان دست به کار شده و در خانه اقدام به پخت این غذا‌ها کنید.
راجما پوری یکی از غذا‌های محبوب هندی می‌باشد که علاوه بر داشتن دستور پخت ساده، طعمی فوق‌العاده و کم‌نظیر نیز دارد. رسپی‌های متنوعی از این غذای پر طرفدار هندی وجود دارند، اما مگر می‌شود از رسپی مخصوص بزرگترین سرآشپز هند به این سادگی‌ها گذشت؟ در ادامه دستور پخت مخصوص سانجیو کاپور برای این غذای لذیذ آسیایی را خواهید خواند. با برترین‌ها همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه راجما پوری:
1 و نیم فنجان آرد گندم نصف فنجان پوره‌ی لوبیا قرمز یک قاشق غذاخوری پودر گراماسالا (ادویه هندی) نصف قاشق غذاخوری زردچوبه نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل تند یک چهارم قاشق غذاخوری پودر گشنیز یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زیره نصف قاشق غذاخوری روغن حیوانی 2 قاشق روغن برای خمیر و مقداری برای سرخ کردن نمک به میزان لازم

آریا بانو


آریا بانو


طرز تهیه:
مرحله اول: آرد گندم را در ظرفی بریزید و پوره لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید. گراماسالا، زردچوبه، فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و روغن حیوانی را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
مرحله دوم: به ترکیب حاصل شده آب کافی اضافه کنید تا خمیری سفت حاصل شود. نم نم 2 قاشق روغن را نیز به آن بیفزایید و مجددا هم بزنید. خمیر حاضل شده را به مدت 10 الی 15 دقیقه بپوشانید تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم: به میزان لازم روغن درو تابه‌ای بریزید و بگذارید داغ شود.
مرحله چهارم: خمیر را به قسمت‌های مساوی کوچک تقسیم کنید و آن‌ها را به شکل توپک درآورید. مقدار کمی روغن روی آن‌ها بمالید و سپس با وردنه آن‌ها را کمی صاف و پهن کنید تا اصطلاحا «پوری» شوند.
مرحله پنجم: هر پوری را درون روغن داخل قرار دهید و زیر شعله را زیاد کنید تا پف کنند. سپس آن‌ها را تا حدی سرخ کنید که هر دو طرف «پوری» طلایی شود. سپس آن‌ها را روی کاغذ‌های روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافه پوری جذب کاغذ شود.
مرحله آخر: تعدادی از پوری‌ها را در سینی یا بشقاب قرار دهید و به همراه سبزی‌های مختلف سرو کنید.
دستور پخت گفته شده برای راجما پور، مناسب 4 نفر می‌باشد و زمان پخت این غذای هندی بین 16 الی 20 دقیقه است. در ضمن لازم به ذکر است که اگر به ادویه‌هایی از قبیل گراماسالا دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از مقدار کمی ادویه کاری استفاده کنید.
المیرا فلاحیان

آریا بانو

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/405126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عکس تلسکوپ فضایی هابل از یک دمبل فضایی!

احیای نظریه مکانیک کوانتومی؛ واضح‌ترین تصویری که تاکنون از اتم‌‌های منفرد ثبت شده است

دلیل انصراف نامزد‌های جایزه قلم آمریکا چه بود؟

طاهری: ایران بازی به بازی بهتر شد

سردار آزمون با هت‌تریک اعلام جنگ کرد

سنگ‌سفیدی: صعود به جام جهانی اولین هدف ما بود

داستان عجیب تعویض پیراهن موسیالا با مسی

عاقبت به خیری سرخابی‌ها با واگذاری به نهادهای اقتصادی

محل میزبانی استقلال‌ملاثانی از سپاهان مشخص شد

پاسخ بارسلونا به پی اس جی در مورد یامال

چرا یزدانی به اردوی تیم ملی نیامد؟

کاپیتان بهترین بازیکن ایران و قرقیزستان

شمسایی: حذف ژاپن شگفتی نبود!

لقب جدید AFC به فوتسال ایران

بیاین راجع‌ به محاسن کوله بری صحبت کنیم

همدم تازه منوچهر هادی پس از یکتا ناصر!

سختی‌های فیلم‌سازی از زبان سیدجواد هاشمی

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت جانباز گرانقدر «سلمان کلیوند عباسی»

محیا دهقانی بازیگر نقش ماه منیر مستوران با چهره ای متفاوت / کلاه و پالتوی بهاری خانم بازیگر

چهره جدید مازیار لرستانی بعد از سومین سال تغییر جنسیتش / این آقا همان بازیگر سه در چهار است

گریم جذاب مینا وحید در فیلم سینمایی بی بدن / متفاوت ترین نقش بازیگر جزیره

استایل تمام جین شیدا یوسفی بازیگر نون خ برای سوار کاری با اسبش / خارج از سریال یکی دیگه شده

عجیب ترین سوالی که گوگل هنگام استخدام از مصاحبه شوندگان می پرسد / آزمون کافی‌شاپ مگه داریم

همراه داشتن 14 قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است

نماهنگ «سال نو» با صدای محسن ابراهیم زاده

واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

اعزام 90 هزار شهروند ایرانی به حج امسال

روایت ضرغامی از پیاده‌روی بین مردم و شنیدن حرف آنان درباره طرح حجاب

جزئیات طرح ممنوعیت عرضه کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

جمع شدن برخی شیرخوارگاه‌های تهران پس از اصلاح دستورالعمل فرزند خواندگی

دریای خزر عقب‌نشینی کرد

گوناگون/ خصلتی که کافران یهود را به خونخواری و جنگ‌افروزی کشاند

با کوکوی مجلسی دو رنگ شیک پذیرایی کنید

دمی مراکشی فوق العاده خوشمزه

عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید

هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی

خیلی راحت این پاکت هارو درست کنید

بهترین زمان برای پایان‌دادن به جلسات مشاوره چه‌وقت است؟

6 موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن‌ها باید «نه» بگوییم

بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت

گام بلند دانشمندان در درمان سرطان/ لیپیدها زیر ذره‌بین می‌روند!

موشک «فالکون 9» یک رکورد جدید را ثبت کرد

5 اردیبهشت سالروز درگذشت شاعر، نویسنده و مترجم معاصر، دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن

خاطرات پردردسر برادر «جین آستن»

بارسلونا شکایتش از داوری ال‌کلاسیکو را به دادگاه مدنی می‌برد

واکنش حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک

حدادی: امروز یک روز تاریخی برای باشگاه پرسپولیس بود

پخش یورو 2024 در بلاروس بدون مجوز یوفا!

تنها بازیکنی که در قراردادش ورود کردم، وریا غفوری بود‌