شیرینی ها/ طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فوت و فن / این پودینگ با رنگ و رویی که دارد دهن آدم را آب میاندازد . حالا تصور کنید صبحها که از خواب بیدار میشوید این خوشمزه را با یک فنجان قهوه میل کنید.
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان: 2٫5 ساعت
چی لازم داریم:
3 پیمانه شیر
¾ پیمانه تکههای شکلات
¾ پیمانه پودر کاکائو
3 عدد تخممرغ همزده
5 پیمانه نان دارچینی
نصف پیمانه گردوی خرد شده
چجوری سس خامه و قهوه درست کنیم:
درون آرامپز را چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه متوسط، شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید اما نگذارید بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. تکههای شکلات و پودر کاکائو را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس آن را خوب هم بزنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، تخممرغ و مخلوط شکلات را با یکدیگر مخلوط کنید. مکعبهای نان و گردوی خرد شده را اضافه کنید. سپس آنها را درون آرامپز بریزید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 2٫5 ساعت بگذارید پخته شوند. باید وقتی چاقو در مرکز آن فرو میکند، تمیز بیرون بیاید و چیزی به آن نچسبد.
کیک را از داخل آن بیرون بیاورید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
برای سرو، پودینگهای گرم را در کاسه دلخواه بریزید و روی آنها سس خامه و قهوه بریزید.
برای سس قهوه و خامه چی لازم داریم:
¼ پیمانه شکر
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
نصف پیمانه خامه فرمگرفته
¼ پیمانه قهوه دمکرده
¼ پیمانه آب
چجوری درست کنیم:
در یک قابلمه متوسط، شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. خامه، قهوه و آب را اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.
ارزش غذایی
کالری: 360
چربی: 12 گرم
کلسترول: 95 گرم
کربوهیدرات: 62 گرم
فیبر: 4 گرم
قند: 32 گرم
پروتئین: 9 گرم
سدیم: 214 میلیگرم
پتاسیم: 453 میلیگرم
کلسیم: 151 میلیگرم
آهن: 3 میلیگرم
-
پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲:۲۳
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/404693/