آریا بانو

آخرين مطالب

چطور در خانه جوجه چینی درست کنیم؟ خانه داري

چطور در خانه جوجه چینی درست کنیم؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / جوجه‌چینی را معمولا در رستوران‌ها و آن هم نه در همه رستوران‌ها بلکه یک جای مطمئن و خاص می‌خوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم روند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.
مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
شیر: ½ لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
سینه مرغ: 2 عدد
آرد گندم: به اندازه کافی
روغن مایع: به اندازه کافی
ماءالشعیر کلاسیک: 1 لیوان
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا در قابلمه‌ای شیر را می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن اضافه می‌کنیم. سپس زرده تخم مرغ‌ها را از سفیده آنها جدا می‌کنیم و در کاسه‌ای جداگانه می‌ریزیم و سفیده‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمی‌گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید. بعد زرده‌ها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه می‌کنیم
2. بکینگ پودر را نیز روی مایه می‌ریزیم و مواد را مخلوط می‌کنیم و آرد گندم را کم کم اضافه می‌کنیم تا در مایه گلوله نشود. به‌حدی آرد گندم می‌ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد. در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده‌مان اضافه می‌کنیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. سینه‌های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و از گوشت مرغ رشته‌هایی به عرض 2 سانت و طول 4 سانت برش می‌دهیم.
3. سپس رشته‌های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه‌ای بزرگ قرار می‌دهیم و پیاز را پوست می‌گیریم، آبکش می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم و روی سینه مرغ‌ها می‌ریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ می‌ریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن می‌ریزیم و با دست مواد را به سینه مرغ‌ها آغشته می‌کنیم.
4. روی کاسه سلفون می‌کشیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. سس را از یخچال بیرون می‌آوریم و ترجیحا در تابه‌ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می‌ریزیم که مرغ‌های برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را می‌گذاریم تا به مرور زمان داغ شود. سپس برش مرغ‌ها را دانه دانه بر می‌داریم و در سس قرار می‌دهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار می‌دهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی‌های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می‌آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

خورشید فردا در نقطه اعتدال پاییزی قرار می‌گیرد

آناناس سلاح جدید ضد کرونا

اولین فضانوردان "آرتمیس" قطب جنوب ماه را نمی‌بینند

2 دارو برای درمان کووید-19 در روسیه مجوز گرفتند

چین از ماه نمونه جمع آوری می‌کند!

ارسال پیشنهادات فدراسیون والیبال برای 5 گزینه سرمربیگری تیم ملی

حمله حسن روشن به فرهاد مجیدی؛ حق نداشتی استعفا بدهی!

کریمی: خدا را خوش نمی‌آید که من برنگردم!

اگر رایکوف نبود استقلال قهرمان آسیا نمی‌شد

رونمایی از داریوش شجاعیان پس از 11 ماه و یک روز

حمایت وزیر ورزش عراق از تیم الشرطه پیش از بازی با استقلال

برنامه دور رفت لیگ کشتی آزاد و فرنگی اعلام شد

مرگ 8 فوتبالیست جوان در حادثه سقوط اتوبوس به رودخانه

ترکیب احتمالی استقلال مقابل الشرطه

احتمال خروج الهلال از لیگ قهرمانان آسیا با وجود واکنش اولیه AFC

استقلال – الشرطه، به یاد دیدار 50 سال پیش!

احتمال جدایی یک بازیکن از تراکتور

رفتار باشگاه پرسپولیس با بیرانوند غیراخلاقی است

تست کرونای ذوب آهنی‌ها منفی شد

اعلام آخرین وضعیت مربی تیم ملی کشتی آزاد در بیمارستان

قرارداد ویلموتس در کمیسیون اصل 90 مجلس

کامیابی‌نیا اعتماد یحیی را جلب کرد

واکنش خطیبی به پیشنهاد سرمربیگری استقلال

با پاداش آسیایی می‌توانستند با برانکو تسویه کنند

استرا و استقلال؛ چرا این همه اصرار؟

توصیه‌هایی به دروازه‌بان جدید پرسپولیس

پول برانکو را بدهید و شان و شخصیت باشگاه را حفظ کنید

شوخی بزرگی به نام میزبانی جام ملت‌ها

گزارشگر بازی استقلال - الشرطه مشخص شد

AFC از کارکنان ورزشگاه‌های قطر هم تست می‌گیرد

رفتن سوارس به یوونتوس منتفی شد

سرمربی الدحیل: مقابل پرسپولیس دنبال بهانه نیستیم

طارمی حتی در فوتبالدستی هم پنالتی می گیرد!

پیوس: سیاست من احترام به تصمیم باشگاه است

سرمربی تراکتور سرانجام به آرزوی خود رسید!

گزینه جانشینی رحمتی مقابل الهلال کیست؟

پازل دفاعی شهر خودرو تکمیل شد

رونالدینیو: این سه نفر از مسی بهترند

تهدید فریدون مشیری برای خواندن «بی تو مهتاب شبی...»!

خاطراتی از سفر شمال آخر شهریور

یک کتاب خوب/ دستورالعمل ساده برای خانه‌دارشدن

زندگی‌ پرفراز و نشیب رئیس پلیس ایرانی لندن

اولین رمان مهم‌ترین نویسنده موزامبیک در ایران

صوت/ مثنوی خوانی- قسمت سی و چهارم- تفسیر قرآن براساس هوای نفس

پاتوق غول‌های ادبیات جهان

فشار خون پایین؛ چرا هست؟ چگونه می‌رود؟

برنامه مدیریت جامع تالاب گندمان تصویب شد

دعوت از سازمانها و تشکلهای زیست محیطی استان قزوین در نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر استان

اولین همایش ملی تنوع زیستی در گام آخر، نتایج داوری اعلام شد

بودجه 40 میلیون دلاری برای پیشگیری از تولید پسماند