آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ پیتزایی لذیذ با بادمجان و پارمزان خانه داري

غذای اصلی/ پیتزایی لذیذ با بادمجان و پارمزان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
بادمجان 2 عدد
نمک دریا 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری+ 1/4 پیمانه
سیر خرد شده 1 بوته
گوجه فرنگی 800 گرم
ریحان خرد شده 1/2 پیمانه
فلفل سیاه به مقدار لازم
آرد سوخاری 1 و 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان 1 و 1/4 پیمانه
آرد 3/4 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پنیر موزارلا 700 گرم

آریا بانو

سوفله و گراتن از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار هستن که انواع مختلف داشته و به روش های مختلفی درست میشن. به طور کلی ویژگی مشترک در همه ی گراتن ها اینه که مواد به شکل لایه لایه روی هم قرار گرفته و پخته میشه. در بین انواع گراتن، گراتن گوشت و بادمجان شناخته شده تر از سایر گراتن هاست. اگرچه گراتن سیب زمینی هم طرفدارهای زیادی داره و علاوه بر وعده های اصلی، میشه اون رو به عنوان پیش غذا هم سرو کرد. اما تنوع گراتن بادمجان خیلی بیشتر از گراتن های دیگه اس و میشه اون رو با قارچ، گوشت، سبزیجات و سایر مواد ترکیب کرده و یه غذای جدید درست کرد. در این مطلب قصد داریم یه غذای جدید بهتون معرفی کنیم که شباهت زیادی به گراتن بادمجان داره. اسم این غذا، گراتن پارمزانه و همون طور که از اسمش پیداست، بادمجان و پنیر پارمزان دو ماده ی اصلی اون هستن. در طرز تهیه ی بادمجان پارمزان از هیچ گوشت و مرغی استفاده نمیشه و می تونه یه غذای بدون گوشت ایده آل برای گیاه خواران باشه. این غذای خوشمزه یه سس مخصوص داره که با سیر و گوجه درست میشه و بسیار خوشمزه اس. بادمجان پارمزان دو مرحله پخت داره؛ در مرحله ی اول باید بادمجان ها رو آماده کنید و داخل فر بپزید. بعد از این که بادمجان ها پخته و خنک شد، اون ها رو لایه لایه با سس و پنیر داخل ظرف می چینید و دوباره داخل فر می پزید. به همین سادگی! البته طرز تهیه این غذای ساده یه سری فوت و فن هم داره که در جزئیات بیشتر بهتون می گیم. به کسایی که طرفدار غذاهای پنیری هستن، پیشنهاد می کنیم حتما طرز تهیه بادمجان پارمزان رو یاد بگیرین؛ چون تو این غذا علاوه بر پنیر پارمزان، از پنیر موزارلا هم استفاده میشه و پر از پنیره! طرز تهیه بادمجان پارمزان رو از دست ندید! دستور پخت اون رو همین الان یاد بگیرید و این غذای جدید و فوق العاده خوشمزه رو به راحتی تو خونه درست کنید. از اون جایی که طرز تهیه این غذای خوشمزه خیلی ساده اس، بادمجان پارمزان می تونه یه غذای ایده آل برای دورهمی ها و مهمونی ها باشه.
چطور بپزم:
1- بادمجان ها را با پوست به شکل حلقه حلقه خرد کنید، روی هر دو طرف آن ها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید تا آب آن ها خارج شود. برش های بادمجان را روی تخته و یا چند دستمال حوله ای بگذارید. حدود 2 ساعت زمان برای خارج شدن آب بادمجان ها کافی است.
2- داخل تابه 1 قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.
3- سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سیر خرد شده را داخل روغن زیتون به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا زمانی که عطر آن خارج شود.
4- گوجه فرنگی ها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس آن ها را به سیر اضافه کرده و کمی حرارت را زیاد کنید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود. 15 دقیقه زمان برای تفت و پخت گوجه ها کافی است.
5- نمک و فلفل را به گوجه های پخته شده اضافه کنید. برگ های ریحان تازه را کاملا ریز خرد کنید. ریحان خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید.
6- آرد سوخاری را با 1/4 پیمانه از پنیر پارمزان رنده شد مخلوط کنید و در یک کاسه بریزید. آرد را نیز در کاسه ای جداگانه بریزید.
7- در کاسه ی دیگر، تخم مرغ ها را با همزن دستی خوب بزنید تا کاملا یکدست شوند و کف کنند.
8- فر را در دمای 425 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
9- روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و سطح آن را با روغن زیتون کمی چرب کنید.
10- بادمجان های حلقه شده را با دستمال خشک کنید تا آب اضافه آن ها گرفته شود. سپس آن ها را ابتدا در کاسه ی آرد، سپس تخم مرغ و در نهایت در کاسه ی مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان غوطه ور کنید. بادمجان ها را روی کاغذ روغنی چرب شده بچینید و روی آن ها را نیز کمی چرب کنید.
11- سینی فر بادمجان های آماده شده را داخل فر قرار داده و به مدت 18 الی 20 دقیقه آن ها را بپزید. در نیمه ی پخت بادمجان ها، سینی فر را بچرخانید تا حرارت به تمام قسمت های آن برسد. سپس آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا بادمجان ها کاملا خنک شوند.
12- کمی از سسی را که از قبل آماده کرده اید، کف ظرف پیرکس بریزید آن را در تمام قسمت های ظرف پخش کنید.
13- یک لایه از بادمجان ها را روی سس گوجه فرنگی بچینید.
14- روی بادمجان ها را با نصف مقدار پنیر موزارلا بپوشانید. سپس مقداری از باقی مانده ی پنیر پارمزان رنده شده را نیز به آن اضافه کنید.
15- مجددا لایه از بادمجان ها را روی مواد بچینید. مجددا مقداری از سس گوجه فرنگی را به عنوان لایه ی دیگر روی بادمجان ها بریزید.
16- مقداری از پنیر موزارلا و پارمزان را روی سس گوجه بریزید. مجددا بادمجان ها را به عنوان لایه ی نهایی روی مواد بچینید. روی آن را با سس و پنیر پارمزان بپوشانید.
17- فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده و پیرکس را داخل آن قرار دهید. حدود 35 دقیقه زمان برای آماده شدن بادمجان پارمزان کافی است.
18- بعد از پخت بادمجان پارمزان، حدود 10 دقیقه پیش از برش و سرو به آن زمان دهید تا کمی خنک شده و مواد کمی سفت شوند.
19- بادمجان پارمزان را به اندازه ی دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه بادمجان پارمزان
– بهتر است از پنیر موزارلای ورقه ای برای درست کردن بادمجان پارمزان استفاده کنید.
– حتما بادمجان ها را با پوست حلقه حلقه کنید. در غیر این صورت بادمجان بعد از پخت له خواهد شد.
– بهتر است از بادمجان‌ های بزرگ برای درست کردن بادمجان پارمزان استفاده کنید تا حلقه های بزرگتری داشته باشید. حتی می توانید از بادمجان دلمه ای برای این کار استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پلیس از اجرای 4 طرح برای برخورد با بی حجابی خبر داد

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی مهر

وعده‌های رویایی زوج جوان را به بن بست رساند

واکنش پلیس فتا به کلیپ دزدیدن دختر جوان توسط راننده تاکسی اینترنتی

انفجار کرونایی

توضیح یک پزشک در خصوص واکسن های چینی و روسی کرونا

تفریحات نفرات برتر کنکور سراسری 99 از زبان خودشان

توصیه برترین های کنکور 99 به کنکوری های سال بعد

جهش دوباره شمار فوتی‌ها بر اثر کرونا؛ 183 هموطن جان باختند

بیشترین موارد ابتلا و فوتی ناشی از کرونا در کدام استان ها است؟

نتایج کنکور سراسری اعلام شد

انتقاد از تامین اجتماعی در مورد خدمات بیمه دندان پزشکی در رسانه ملی

پیشنهاد رییس صداوسیما به وزیر بهداشت

دریافت عوارض در آزادراه تهران شمال چرا به حالت نقدی برگشت؟

ابهام در قیمت واکسن آنفلوآنزا

ساخت دوچرخه‌ای که با بخار آب کار می‌کند

چمنی متحرک در آذربایجان غربی!

با این عادات قدرتمند، به بهترین نسخه شخصی خود ارتقا یابید

چیره شدن لاک‌ پشت بر قدرتمندترین آرواره‌های جهان

کندن قبر برای قربانیان کرونا؛ مجازات ماسک نزدن در اندونزی

حرکت جوانمردانه دیه‌گو منتریگا، قهرمان مسابقات ورزش‌های سه گانه اسپانیا

نجات پسر بچه 3 ساله از داخل لوله!

زیارت عاشورا با صدای علی فانی

حداقل گوشیش سالم موند!

اگر نمره‌ای بالاتر از 20 وجود داشت لایقش بود

قانون ثانیه‌ها برای تغییر طرز تفکر

ترفند تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

آموزش تهیه آش دوغ به زبان ساده

قورمه بادمجان خوراکی از آسیای میانه

کدام بیماران بیشتر درگیر کرونا می شوند؟

آیا می توان با وجود سرماخوردگی واکسن آنفلوانزا تزریق کرد؟

آنچه باید در مورد التهاب حنجره بدانید

چه کسانی نباید از «ماسک» استفاده کنند؟

فصل افسردگی چیست؟ به چه خاطر به فصل هایی این نام را می‌دهند؟

مدل لباس مجلسی 2020 دخترانه و زنانه

4 نکته مهم برای پیشگیری از ابتلای سالمندان به آنفلوآنزا

چطور قابلمه سوخته را با دردسر کمتر بشوریم؟

طرحی حرفه ای از نقش حنا روی بدن

آموزش کلاژ با خرده ریزه های بازیافتی

کشف محموله لوازم خانگی قاچاق به ارزش شش میلیارد ریال

از موضوع انشا درباره تهران تا مسابقه عکس درختان خاص

از لیزریوم برج میلاد تا ایستگاه های سلامت

خورشید فردا در نقطه اعتدال پاییزی قرار می‌گیرد

آناناس سلاح جدید ضد کرونا

اولین فضانوردان "آرتمیس" قطب جنوب ماه را نمی‌بینند

2 دارو برای درمان کووید-19 در روسیه مجوز گرفتند

چین از ماه نمونه جمع آوری می‌کند!

ارسال پیشنهادات فدراسیون والیبال برای 5 گزینه سرمربیگری تیم ملی

حمله حسن روشن به فرهاد مجیدی؛ حق نداشتی استعفا بدهی!

کریمی: خدا را خوش نمی‌آید که من برنگردم!