غذای ملل/ پاستای لیمویی با مرغ؛ ابتکار آشپزان در ایتالیا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایران کوک / برای تهیه این پاستا به 10 دقیقه زمان برای آماده سازی مواد و 20 دقیقه برای پخت غذا نیاز دارید. این پاستا در کل 30 دقیقه از شما وقت میگیرد تا آماده شود. پس از آماده شدن میتوانید این غذا را برای 4 نفر سرو کنید.
چی لازم دارم:
پاستای پنه 450 گرم
سینه مرغ شنیسلی 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ½ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ½ پیمانه
چطور بپزم:
پاستا را داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک هم به آن اضافه کرده ایم ریخته و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته می پزیم، سپس آبکشی میکنیم.
سینههای مرغ را با کمی نمک و فلفل مزهدار کرده و روی گریل یا در یک تابه مناسب که کمی ته آن با روغن چرب شده کباب میکنیم تا طلائی رنگ شده و کامل بپزند. سپس آنها را داخل یک بشقاب گذاشته و به اندازههای انگشتی خرد میکنیم. می توانید سینه مرغ را با طعم رزماری گریل کنید.
3 قاشق روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم. سیر را به همراه فلفل قرمز داخل آن ریخته و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس پاستای پخته شده را در آن ریخته و حرارت را خاموش میکنیم و مواد را کامل زیر و رو میکنیم.
پاستا را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه میکنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزهدار کرده و جعفری خرد شده را روی آن میریزیم. آب لیمو را روی آن ریخته و کامل مخلوط میکنیم. قبل از سرو، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن میریزیم.
-
چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۶:۰۳
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/403380/