شیرینی ها/ اسلایس زنجفیل و لیمو، هم خوشمزه و هم مفید برای بدن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین/ چی لازم دارم:
آرد............. 165 گرم
بیکینیگپودر.................1 قاشق چایخوری
مخلوط زنجفیل و دارچین............. 1 قاشق چایخوری
شکر قهوهای روشن................. 55 گرم
کره خرد کرده................ 65 گرم
عسل یا گلدن سیروپ ................175 گرم
تخممرغ همزده ...............1 عدد
شیر................125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
مواد لازم میانی:
پودر ژلاتین ............1 قاشق چایخوری
آبلیمو.............. 2 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای.................250 گرم
شکر............ 55 گرم
پوست لیمو (رنده کرده)......... 2قاشق چایخوری
خامه صبحانه یا خامه شیرین شده و همزده................250 گرم
چه جوری درست میشه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی شیرینیپزی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را نیز چرب کنید. آنگاه آرد، بیکینگپودر، ادویه و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس کره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود. حالا این مایه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید. اکنون تخممرغ و شیر را نیز درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط نمائید. اینک مایه به دست آمده را به طور مساوی، درون دو سینی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید. همینکه کیکها خنک شدند، آنها را از کاغذ جدا کنید و یکی از کیکها را دوباره در همان سینی بگذارید. آنگاه مایه میانی را روی کیک بریزید و صاف کنید و کیک بعدی را رویش بگذارید. سپس رویش را با فویل بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. اکنون کیک را برای پذیرائی، به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی:
پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بنماری حل کنید. آنگاه محلول ژلاتین را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
حالا پنیر خامهای، شکر و پوست لیمو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس خامه و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
یادآوری
میتوانید اسلایس فراهم کرده را با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
خواص زنجفیل
زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می شود ، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.
-
دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴:۲۸
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/402215/