شام/ آموزش تهیه سالاد فرانسوی با سس مخصوص
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
روغن کانولا یک پیمانه
سرکه سفید یک چهارم پیمانه
سرکه سیب یک چهارم پیمانه
سس خردل 2 قاشق چایخوری
سیر رنده شده یک حبه بزرگ
پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پوست لیمو به اندازه کافی
مواد برای سالاد فرانسوی :
سیب زمینی ریز 500 گرم
لوبیا سبز 112 گرم
کره نرم شده 3 قاشق غذاخوری
کنسرو ماهی در روغن زیتون 3 قوطی
تخم مرغ آب پز شده 4 عدد
کاهو به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم (دلخواه)
گوجه فرنگی 3 عدد
چه جوری درست میشه:
تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
برای تهیه سالاد، سیب زمینی ها را در آب نمک آب پز کنید.
لوبیا را نیز به مدت 4 دقیقه در آب بجوشانید.
سیب زمینی را برش بزنید و در 2 قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.
با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ و گوجه فرنگی ها را برش بزنید.
سسی را که تهیه کرده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.
کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.
-
يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵:۲۱
-
۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/401847/