سالمون گریل شده بامارینه استوایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / چند ماه قبل بود که به اصرار دخترم تصمیم گرفتم فیله های سالمون را گریل کنم و در کنار کته ساده و سبزیجات بخارپز یک غذای سالم در دوران قرنطینه داشته باشیم. می خواستم در آبلیمو و ادویه جات و روغن زیتون فیله ها را مزه دار کنم. که لیمو به اندازه کافی نداشتم. به جای آب دو عدد لیمو ، از آب یک لیمو زرد( سایز پرتقال متوسط ) و یک نارنگی درشت استفاده کردم. ترکیب جالبی بود و حاصل، ماهی گریل شده خوشمزه ای بود.عکس بالای عنوان غذا، مربوط به دفعه دومی است که آنرا درست کردم و با وجود داشتن لیمو باز هم نارنگی را استفاده کردم. یک طرف فیله ها پوست داشت که پس از گریل شدن به راحتی جدا شد. علف لیمو، بومی مناطق استوایی است. اگر در دسترس نیست از 2 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو ترش کوچک استفاده کنید.
مواد لازم برای ه نفر
فیله ماهی سالمون 5 عدد(هرتکه حدود200 گرم)
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 شاخه علف لیمو Lemon grass
2 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
3 سانتی متر زنجبیل تازه
1 عدد نارنگی درشت
1 عدد لیموی زرد درشت
نمک
سبزبجات بخارپزشده شامل ذرت،هویج، نخودفرنگی ولوبیاسبز به دلخواه
مراحل
ابتدا مواد مارینه را آماده کنید. زنجبیل و علف لیموی خرد شده را در دستگاه خرد کن بریزید.
آب لیمو و آب نارنگی را با نمک و فلفل و
روغن زیتون و پودر تخم گشنیز را در کاسه ای مخلوط کنید. علف لیمو و
زنجبیل خرد شده(یا رنده شده) را به آن بیفزایید.
فیله های سالمون را که با آب سرد شسته اید در ظرف درب دار غیر فلزی کم عمقی بچینید به طوری که روی هم قرار نگیرند.
مواد مارینه را روی آنها بریزید به طوریکه که به همه فیله ها یکنواخت برسد. درب ظرف را ببندید.
45 دقیقه در یخچال بگذارید. پس از این مدت تابه چدنی نچسبی را داغ کنید.
فیله ها را از یکی یکی گریل کنید. اول سمتی را که
پوست دارد گریل کنید(حوود چهار یا پنج دقیقه). سپس طرف دیگر را حدود دو-سه دقیقه گریل کنید.پهلو ها را یک دقیقه گریل کنید اگر سالمون ضخیم است.
آنرا با کته ساده/پوره
سیب زمینی و سبزیجات بخار پز و حلقه های لیمو ترش سرو کنید.
-
شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶:۴۱
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/400945/