دستور اصیل شهرستان اقلید برای پخت کاچی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / کاچی، زیره جوش، آروغن، برشتوک و کلا این نوع حلوا رو تقریبا خیلی از مناطق
ایران درست می کنند البته با تفاوت در موادی که استفاده میشه، آروغن معروفترین حلوای مردم در بیشتر مناطق استان فارس و به خصوص شهرستان اقلیده که حتما در روز فردای عروسی پخته میشه، آرد برنج، آرد گندم، روغن، زعفران، پسته، فندق، گردو، نبات و بالاخره اصلی ترین ماده این خوراکی خوشمزه که اقلیدی ها به اون دوای آروغن میگن و توی عطاری ها به اسم دوای آروغن یا دوای کاچی فروخته میشه و مخلوط پودر شده حدود چهل گیاه دارویی مقوی است.
* برگرفته از صفحه دور نیست.
-
پنجشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۴:۴۸
-
۶۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/399564/