طرز تهیه فیله استریپس؛ فست فود مجلسی خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تصویر زندگی / فیله استریپس یا چیکن استریپس (Chicken fingers) که به آن مرغ پولکی هم می گویند نوعی فیله مرغ سوخاری است. این غذای خوشمزه و فوری با فیله سینه مرغ که در اطراف استخوان سینه و زیر گوشت سینه مرغ است تهیه می شود.
این نوع استریپسها معمولاً با سسهای مختلفی از جمله کچاپ، سس پنیر آبی، سس رنج، سس تنوری، خردل عسلی، سس بال بوفالو، کره و سیر، سس آلو، سس مایونز با طعم کاری یا هر سس ترش یا شیرین و در کنار سیبزمینی سرخکرده و سالاد سرو میشوند.
مواد لازم برای تهیه فیله استریپس (برای 4 نفر)سیبزمینی برای سرخ کردن به میزان دلخواه.
فیله مرغ 1 کیلوگرم
شیر 1 لیوان
آرد سفید 250گرم
پودر پاپریکا یک قاشق مرباخوری
پودر سیر2 قاشق مرباخوری
آویشن نصف قاشق مرباخوری
ادویه مرغ و ماهی 1 قاشق چایخوری
پودر خردل نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن به میزان لازم
سیب زمینی به میزان دلخواه
آب و یخ به میزان لازم
آماده سازی:75 دقیقه
زمان پخت:30 دقیقه
مجموع زمان پخت:105 دقیقه
طرز تهیه فیله استریپس
در طرفی ادویهها و شیر را مخلوط کرده و فیلهها را در آن بریزید.
ظرف فیلهها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.
سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد دلخواه خلالی کنید.
خلالها را در ظرف آب و یخ بریزید تا ترد شوند.
در ظرفی بزرگ آرد را با همان میزان ادویه که با شیر مخلوط کرده بودید، ترکیب کنید.
فیله های مزه دار شده را داخل آرد غلتانده و سپس به مخلوط شیر آغشته کنید.
مجددا در آرد بزنید، سپس در مخلوط شیر و یکبار دیگر تکرار کنید. (جمعا 3 مرتبه)
فیله را خوب بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد و حالت پولکی پیدا کند.
در ماهیتابه ای سیب زمینیها را سرخ کنید و نمک و زردچوبه بزنید.
هر طرف فیلهها را در روغن با شعله متوسط حدود سه چهار دقیقه سرخ کنید.
نکات
به جای شیر می توانید از آب استفاده کنید.
شیر باعث تردتر شدن فیلهها می شود.
ریختن سیب زمینی در آب یخ باعث ترد تر شدن آنها می شود.
بعد از زدن فیلهها در آرد بلافاصله آنها را سرخ کنید تا حالت پولکی آنها حفظ شود.
-
دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰:۴۷
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/397491/