خوشمزه شدن خورش با 6 نکته کلیدی و مهم!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - در این مقاله قصد داریم ترفندهایی برای خوشمزه شدن خورشها به شما آموزش می دهیم
نکاتی برای خوشمزه شدن خورش ها
بعضی از ما فکر میکنیم همین که حبوبات، گوشت و سبزی و ... را با هم مخلوط کنیم و بپزیم یا ابتدا گوشت را داخل پیاز داغ تفت دهیم خورش خوشمزهای خواهیم داشت در حالی که هر خورشی فوت و فنهای خاصی برای خوشمزه شدن دارد. در ادامه به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
بیشتر بدانید : خورش شوید، خوشمزه ترین غذای شمال ایران
خوشمزه شدن خورش با 6 نکته کلیدی و مهم
اگر آب لیمو در خورش جوش بخورد،
زیبایی رنگ خورش را میگیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید.
رب گوجه فرنگی را در
روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ میکند.
اگرخورش شور شد، یک
سیب زمینی را به دو نیم کنید و در آن بیندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.
اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آنرا محکم ببندید ودرغذا بیندازید؛ چربیها به دور پاکت جمع میشوند و میتوانید آنها رابردارید.
برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها
روغن بیشتری پس بدهند.
بیشتر بدانید : طرز تهیه خورش
سیب و آلو
بیشتر بدانید : خورش کنگر را با یک دستور کاملا متفاوت و خوش طعم درست کنید!!!
بیشتر بدانید : ترفندهای پخت خورش قیمه تمام عیار مجلسی
بیشتر بدانید : خورش بامیه را به سبک جنوبی ها درست کنید
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com
-
دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹:۳۰
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/396629/