طرز تهیه مربای سیب خوش عطر و خوشمزه در خانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ستاره / مربای سیب یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفداری است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. از این مربای خوشمزه میتوانید به عنوان صبحانه و عصرانه استفاده کرده و همچنین اگر به تزئیین شیرینیها مثل شیرینی مربایی علاقه دارید، میتوانید از این مربای خوشمزه به این منظور استفاده کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه مربای سیب و نکات کلیدی برای خوشمزه شدن آن آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم
سیب1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
زعفران دم کرده (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
گلاب4 قاشق غذاخوری
آب لیمو3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و خانگی
1. سیبها را بخوبی شسته، پوست آنها را بگیرید و آن را از وسط نصف کرده، هستههای داخل آن را خارج کنید و به کمک تخته آشپزخانه آنها را به صورت مکعبی در ابعاد کوچک خرد کنید.
2. سیبهای خرد شده را داخل کاسه ریخته و آب لیمو را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای حدود یک ساعت به همین صورت باقی بمانند
3. قابلمه مناسبی انتخاب کرده و داخل آن 4 لیوان آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب بجوش بیاید. در حین جوش آمدن شکر را به آرامی داخل قابلمه اضافه کنید و آرام با قاشق به هم بزنید تا زودتر در آب حل شود.
4. زمانی که آب به جوش آمد سیبها را از داخل ظرفی که در آن قرار داشت در یک آبکش ریخته و پس از آن به آرامی آنها را به شربت در حال جوش اضافه کنید و در همین مرحله رعفران دم کرده خود را به آن اضافه کنید. حال شعله گاز را ملایم کرده و اجازه دهید مربای شما برای مدت 20 دقیقه پخته شده و به غلظت مورد نظر برسد. پس از این زمان یکی از سیبها را از داخل قابلمه خارج کرده، اجازه دهید کمی سرد شده و آن را امتحان کنید؛ اگر سیب نرم تر شده بود و شربت مربا نیز به غلظت مورد نظرتان رسیده بود، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
5. پس از آنکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید، بلافاصله گلاب را به قابلمه اضافه کنید.
6. پس از سرد شدن مربا، آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
-
شنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲:۰۴
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/395702/