آریا بانو

آخرين مطالب

مربای سیب، خوش عطر و خوشمزه خانه داري

مربای سیب، خوش عطر و خوشمزه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ستاره / برای تهیه مربای سیب با توجه به مقدار مربایی که می‌خواهید تهیه کنید، باید مواد اولیه را آماده کنید. در این مطلب با طرز تهیه مربای سیب خوش عطر و خوشمزه با نکاتی برای جلوگیری از شکرک زدن آن آشنا خواهید شد.
مربای سیب یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفداری است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. از این مربای خوشمزه می‌توانید به عنوان صبحانه و عصرانه استفاده کرده و همچنین اگر به تزئیین شیرینی‌ها مثل شیرینی مربایی علاقه دارید، می‌توانید از این مربای خوشمزه به این منظور استفاده کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه مربای سیب و نکات کلیدی برای خوشمزه شدن آن آشنا خواهیم کرد.
مقادیری که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، برای تهیه یک شیشه مربای متوسط در نظر گرفته شده است؛ بنابراین بسته به نیاز خود، مقادیر را بطور واقعی انتخاب کنید.
مواد لازم:
سیب
1 کیلوگرم
شکر
1 کیلوگرم
زعفران دم کرده (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری
گلاب
4 قاشق غذاخوری
آب لیمو
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. سیب‌ها را بخوبی شسته، پوست آن‌ها را بگیرید و آن را از وسط نصف کرده، هسته‌های داخل آن را خارج کنید و به کمک تخته آشپزخانه آن‌ها را به صورت مکعبی در ابعاد کوچک خرد کنید.
2. سیب‌های خرد شده را داخل کاسه ریخته و آب لیمو را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای حدود یک ساعت به همین صورت باقی بمانند
3. قابلمه مناسبی انتخاب کرده و داخل آن 4 لیوان آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب بجوش بیاید. در حین جوش آمدن شکر را به آرامی داخل قابلمه اضافه کنید و آرام با قاشق به هم بزنید تا زودتر در آب حل شود.
4. زمانی که آب به جوش آمد سیب‌ها را از داخل ظرفی که در آن قرار داشت در یک آبکش ریخته و پس از آن به آرامی آن‌ها را به شربت در حال جوش اضافه کنید و در همین مرحله رعفران دم کرده خود را به آن اضافه کنید. حال شعله گاز را ملایم کرده و اجازه دهید مربای شما برای مدت 20 دقیقه پخته شده و به غلظت مورد نظر برسد. پس از این زمان یکی از سیب‌ها را از داخل قابلمه خارج کرده، اجازه دهید کمی سرد شده و آن را امتحان کنید؛ اگر سیب نرم تر شده بود و شربت مربا نیز به غلظت مورد نظرتان رسیده بود، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
5. پس از آنکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید، بلافاصله گلاب را به قابلمه اضافه کنید.
6. پس از سرد شدن مربا، آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
راه های جلوگیری از شکرک زدن مربا
مربا به دو دولیل ممکن است شکرک بزند: اگر میزان شکر استفاده شده بیشتر از مقدار مورد نیاز باشد و اگر به میزان لازم از ترش کننده استفاده نکرده باشید. ما در مطلبی جداگانه بطور مختصر و مفید این موضوع را بررسی کرده‌ایم. به شما پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با این نکته، مطلبی تحت علت شکرک زدن مربا چیست و با مربای شکرک زده چه باید کرد؟ را مطالعه فرمایید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/395057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه