عصرانه/ رولت خرما میان وعده ای مقوی و لذیذ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
آرد : یک ونیم پیمانه
خرما : 1 کیلو
روغن : 3 قاشق مرباخوری
دارچین و زنجبیل : به مقدار لازم
پودر نارگیل : (دلخواه)به مقدار لازم
مراحل
ابتدا هسته های خرما را از آن ها جدا کنید و خرماهای هسته گرفته شده را یک بار چرخ کنید.
در ظرف مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید.خرما های چرخ شده را در روغن بریزید و تفت دهید.حواستان باشد که مقدار حرارت نباید زیاد باشد تا خرما ها حالت خشک پیدا نکنند و سپس دارچین و زنجبیل را با توجه به ذائقه خودتان به خرما ها اضافه کنید.
مرحله بعد تفت دادن آرد است که برای این کار ابتدا باید آرد را الک کنید.پس از الک کردن آن را در تابه ای بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بعد با مقداری روغن ترکیب کنید تا حالت خمیری پیدا کند.مرحله آخر رول کردن شیرینی می باشد.به این منظور کیسه فریزری را در سینی پهن کنید و آن را با روغن چرب کنید.
از مایه خرما و دارچین مقداری بر روی آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.کمی از آرد تفت داده شده را نیز بر روی خرما ها بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.رول کردن خرما ها به مقداری دقت نیاز دارد.آن را به کمک کیسه فریزر به آرامی رول کنید و در فریزر به مدت 3 تا4 ساعت قرار دهید تا بگیرد.
در صورت تمایل می توانید از پودر نارگیل برای تزیین آن استفاده کنید. نوش جان
-
چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵:۲۲
-
۴۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/393588/