دستپیچ گوشت و سیب زمینی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / دست پیچ ها جزو بهترین پیش غذاها محسوب میشن. با کمی خلاقیت در موادی که در نون پیچیده میشه، میتونید تنوع بسیار زیادی داشته باشید که ذائقه افراد مختلف رو تامین کنه.
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر
200 تا (250 گرم) گوشت چرخ کرده
نصف پیاز متوسط
2 تا (3 عدد) سیب زمینی متوسط
1 عدد فلفل سبز تند
نمک، فلفل سیاه و قرمز
1 ق چ تخم گشنیز ترجیحا سابیده
1 ق غ رب گوجه فرنگی
میتونید پنیر موزارلا یا چدار یا پارمزان هم بریزید،من نریختم
مراحل
پیاز رو نگینی خرد و سرخ کنید تا کمی طلایی بشه اما کاملا سرخ نشه. گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و سرخ کنید.اگر فلفل سبز تند دوست دارید، خرد کرده و تو این مرحله به گوشت اضافه کنید.
سیب زمینی ها رو خیلی ریز و نازک به صورت نگینی خرد و بعد سرخ کنید. من گوشت رو در حالیکه هنوز سرخ نشده بود گوشه ماهیتابه جمع کردم و سیب زمینی رو تو همین ماهیتابه سرخ کردم. روش تنبل ها 🤭
بعد از سرخ شدن سیب زمینی، گوشت رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. 1 ق غ رب بزنید و نمک و فلفل و تخم گشنیز رو هم اضافه کنید.
خمیر یوفکا رو پهن کنید، مواد رو در انتهای ورق یوفکا بگذارید.دو طرف نون و بالای نون رو تا بزنید و بعد مثل بغچه بپیچید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید، خیلس روغن نمیخواد.نیاز نیست غوطه ور بشه در روغن.شعله رو، روی متوسط تنظیم کرده یوفکاها رو در روغن به آرومی سرخ کنید.
میتونید این غذا رو به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی برای شام یا در مهمانی های عصر مثل تولد، همراه با کمی سالاد کاهو و انواع سس که مایلید سرو و میل کنید.
-
سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴:۴۴
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/392437/