از تهیه خورشت به پاییز غافل نشوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 2نفر
300 گرم گوشت مرغ تکه شده
1 قاشق غذاخوری لپه
1 عدد به بزرگ
6 عدد آلو بخارا
1 عددپیاز
1 قاشق چای خوری پررر نمک
کمی زردچوبه و فلفل سیاه
زعفران دم شده
1 قاشق چای خوری رب
1 قاشق غذاخوری سرکه
2 قاشق غذاخوری شکر
مراحل
اول لپه هارو میشوریم و داخل آب یک ساعت میجوشونیم.
پیاز نگینی خورد میکنیم و سرخ میکنیم و به همراه تکه های مرغ به لپه هامون اضافه میکنیم.
نمک زردچوبه اضافه میکنیم و میذاریم چهل دقیقه ای بجوشه.بعدرب زعفران دم شده فلفل سیاه آلوبخارا رو اضافه میکنیم.
به هارو خورد میکنیم و با شکر به خورشتمون اضافه میکنیم اجازه میدیم تا همه مواد طعمشون مخلوط بشن و خورشت جا بیفته. ده دقیقه قبل از سرو سرکهمیریزیم.نوش جانتون 😋
برای پخت باگوشت بوقلمون تکه های گوشت رو همزمان با لپه اضافه میکنیم و نیم ساعت بیشتر غذارو میپزیم.
-
سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴:۳۶
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/392192/