غذای ملل/ پیشنهادهای خوشمزه با پوره سیب زمینی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین/ پورهی سیبزمینی با تره فرنگی و آویشن
چی لازم دارم:
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
ترهفرنگی حلقهای خرد کرده 1 عدد کوچک (200 گرم)
سیر له کرده 1 حبه
آویشن ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
آب مرغ 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم کنید. ترهفرنگی، سیر و آویشن را به آن بیفزائید و تفت دهید تا ترهفرنگی نرم شود.
آنگاه آب مرغ را بیفزائید و صبر کنید تا آب اضافیش تبخیر شود. حالا مخلوط ترهفرنگی را به پورهی سیبزمینی (پایه) بیفزائید
یادآوری: زمان آمادهسازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه میباشد.
پورهی سیبزمینی با پنیر و زیتون (ایتالیائی)
مواد لازم برای 4 نفر
پنیر پارمسان رنده کرده یکچهارم پیمانه (20 گرم)
زیتون سیاه حلقهای خرد کرده یکچهارم پیمانه (40 گرم)
ریحان ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
پنیر، زیتون و ریحان را همراه با پورهی سیبزمینی در کاسهی مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
یادآوری: زمان آمادهسازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن نیز 20 دقیقه میباشد.
پورهی سیبزمینی با بیکن و خردل
مواد لازم برای 4 نفر
بیکن حلال یا ژامبون ریز خرد کرده 4 ورق (285 گرم)
سس خردل 3 قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
بیکن را در تابهی مناسبی بریزید و تفت دهید تا قدری برشته شود. آنگاه بیکن را روی هولهی کاغذی آشپزخانه بگذارید تا چربی اضافیش گرفته شود.
حالا بیکن، خردل و جعفری را همراه با پورهی سیبزمینی در کاسهی مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
یادآوری: زمان آماده سازی این دستور 02 دقیقه و مدت زمان پخت آن 52 دقیقه است.
پورهی سیبزمینی (پایه)
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی 4 عدد متوسط (800 گرم)
کره 40 گرم
شیر 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
شکر قهوهای 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
پوست سیبزمینیها را بگیرید، آنها را چهارقاچ کنید و بپزید تا نرم شوند. آنگاه سیبزمینیها را پوره کنید و همراه با کره، شیر و شکر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط نمائید.
یادآوری: زمان آمادهسازی این دستور 15 دقیقه و مدت زمان پخت آن 20دقیقه میباشد.
پورهی سیبزمینی با دانهی صنوبر
مواد لازم برای 4 نفر
دانهی صنوبر بو داده یکسوم پیمانه (50 گرم)
رزماری ریز خرد کرده 2 قاشق چایخوری
روش تهیه
دانهی صنوبر و رزماری را همراه با پورهی سیبزمینی در کاسهی مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
یادآوری1: زمان آماده سازی این دستور 15 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25دقیقه میباشد.
یادآوری2: چنانچه رزماری تازه در دسترستان نبود، از یکدوم قاشق چایخوری رزماری خشک استفاده کنید.
یادآوری3: میتوانید به جای دانهی صنوبر از خلال بادام تیر استفاده کنید.
پورهی سیبزمینی به سبک تایلندی
مواد لازم برای 4 نفر
خامه یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک (80 گرم)
سیر له کرده 1 حبه
فلفل قرمز تند دانه گرفته و ریز خرد کرده عدد کوچک
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
پورهی سیبزمینی پایه را فراهم کنید و به جای شیر از خامه استفاده نمائید. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
سپس پیاز، سیر، فلفل قرمز و زنجفیل را به آن بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اکنون پورهی سیبزمینی، گشنیز و مخلوط پیاز را در کاسهی مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
یادآوری: زمان آماده سازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه است.
-
دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶:۲۸
-
۵۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/390848/