چگونه پلوی ترکیهای درست کنیم؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تبیان / استانبولی پلو یا پلوی ترکیهای غذایی بسیار خوشمره است و برای تهیه آن از مواد غذایی مانند گوشت، برنج، گوجه فرنگی، سیب زمینی و ... استفاده میشود و این غذا نه تنها در ترکیه بلکه در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد.
مواد لازم:
- برنج 4 پیمانه
- گوشت خورشتی 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- فلفل دلمهای 1 عدد
- کره 100 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت را به همراه مقداری برگ بو و ادویه، سیر و پیاز میپزیم بعد از پخت گوشت آن را کنار میگذاریم.
- پیاز را بعد از شستن، پوست میگیریم و آن را خرد میکنیم داخل ظرفی کمی کره ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت میدهیم.
- در این مرحله سیب زمینی و فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم، شعله گاز را روی ملایم قرار داده و همه مواد را با هم خوب تفت میدهیم.
- رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم.
- برنج را شسته و اجازه میدهیم چند ساعت خیس بخورد، سپس برنج را با مقداری آب به مواد اضافه میکنیم، (مثل کته دم میکنیم) و اجازه میدهیم تا دم بکشد.
- در مرحله آخر گوشت را در نیم ساعت آخر به پلو اضافه کرده و میگذاریم همراه با برنج دم بکشد. پلوی ترکیهای ما آماده است. نوش جان.
انتهای پیام/
-
جمعه ۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸:۳۷
-
۷۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/389258/