با غذای برویشین تورش کردستان آشنا شوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم برویشین تورش(کردستان)
بلغور500 گرم
لپه100 گرم
زردآلو200 گرم
سرکه1/2 پیمانه
پیاز1 عدد
روغن3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
طرز تهیه برویشین تورش(کردستان)
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
ابتدا در ظرف مناسب و گودی پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم سپس بلغور شسته را از آبکش رد کرده و کمی در روغن تفت میدهیم و پس از آن لپه را آبکش کرده و به بلغور اضافه کرده و مقداری تفت میدهیم.
حالا سه پیمانه آب را روی آنها میریزیم و زردآلو را اضافه میکنیم، بعد از پخته شدن سرکه، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و آش را سرو میکنیم.
سایر نکاتبرویشین تورش(کردستان)
برویشین تورش غذای سنتی کردی است و در کردستان بسیار متداول است .این غذا در واقع نوعی آش است که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا میتوان آن را سرو کرد.
این غذا رب یا زعفران ندارد اما اگر رنگ آن را دوست ندارید کمی زعفران به آن بزنید.
اضافه کردن مخلوط پوره زرد آلو و آب این غذا را خوشمزه تر و زیبا تر میکند.
اگر به نظرتان غذا به دلیل وجود سرکه کمی تند شده مقداری شکر اضافه کنید تا به اصطلاح تیزی سرکه را بگیرد.
لپه را حتما از شب قبل خیس کنید و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
-
چهارشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۶:۵۵
-
۵۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/388622/