روش خشک کردن سیب در فر برای پاییز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین/ میوههای خشک برای افزودن به انواع اسنک و ترکیب غلات، انتخاب بسیار خوبی هستند شما میتوانید. تکههای خشک کردهی میوهها را به انواع پای، خوراک گوشت و سبزی اضافه کنید.
در این میان سیبها بهترین انتخاب برای خشک کردن داخل فر میباشند.
چی لازم دارم:
سیب رسیده 1 کیلوگرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روش خشک کردن:
سیبها را با آب سرد بشوئید. سپس هستهی آنها را درآورید و سیبها را به ضخامت 3-5 میلیمتر به صورت ورقهای برش بزنید.
قسمت سروته سیبها را کنار بگذارید. اکنون ورقههای سیب را داخل کاسه بریزید و آبلیمو را روی آنها بریزید.
سپس آنها را به صورت یک لایه روی پنجرهی سیمی بگذارید و به مدت 8-24 ساعت در فر با دمای 50-60 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا کاملاً خشک و برشته شود.
گاهی ورقههای سیب را برگردانید تا بهتر خشک شوند.
حالا آنها را از فر خارج کنید و با دستمال آشپزخانه بپوشانید و بگذارید 12-24 ساعت به همان حالت بمانند و در این مدت گاهی اوقات آن را برگردانید تا به صورت یکدست خشک شوند.
تا جائیکه ممکن است هیچ رطوبتی در آنها باقی نماند تا بعداً خطر کپک زدگی به وجود نیاید.
اینک سیبهای خشک را داخل شیشههای مخصوص مربا بریزید و در محل خنک و خشک نگه دارید.
مرتباً آنها را چک کنید تا هیچ علامتی از کپک زدگی در آنها ایجاد نشود، سپس آنها را داخل کیسههای نایلونی بریزید و در فریزر نگه دارید.
-
چهارشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲:۲۶
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/388286/