طرز تهیه پای زردآلو خانگی؛ یک میان وعده خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله/ زردآلو یکی از معدود میوههایی است که در حالت پخته خوشمزهتر میشود. پای زردآلو از جمله دسرهای بسیار خوشمزه و لذید بوده و عطر بسیار خوبی دارد. ترکیب زردآلو، دارچین و چند قطره آبلیمو هم در این پای، آن را بسیار لذیذ و خوشمزه میکند. میزان شیرینی این پای لذیذ به حدی نیست که دل را بزند، بنابراین برای افرادی که از دسرهای کم شکر خوششان میآید مناسب است. عصرهای تابستان، زمان مناسبی برای خوردن یک فنجان چای و یک شیرینی خوشمزه و خوش عطر است و چه بهتر که این شیرینی را خودمان در خانه درست کنیم. پای زردآلو پیشنهاد مناسبی برای شما خواهد بود تا یک عصرانه دلپذیر را برای خود رقم بزنید. اگر تابهحال پای زردآلو را امتحان نکردهاید، به شما توصیه میکنیم حتما آن را تجربه کنید. اگر شما هم برای تهیه پای زردآلو خانگی وسوسه شدهاید، در ادامه همراه ما باشید تا به شما طرز تهیه این عصرانه لذید را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پای زردآلو خانگی
آرد گندم 250 گرم
کره 130 گرم
شیر یک قاشق سوپخوری
شکر100 گرم
تخم مرغ یک عدد
زرده تخم مرغ دو عدد
زردآلو 600 گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
پودر قند (برای تزیین)به مقدار لازم
طرز تهیه پای زردآلو خانگی
مرحله اول
یک کاسه بردارید و آرد، شکر، بکینگ پودر، وانیل، کره، شیر، نمک و زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا خمیر نرم شود. خمیر را با دستانتان به شکل گلوله درآورده و در یک تکه نایلون پلاستیکی بپیچید. سپس خمیر را به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله دوم
کمی کره در یک کاسه کوچک بریزید تا در دمای محیط ذوب شود. سپس قالب پای را با کره ذوب شده خوب چرب کنید.
مرحله سوم
زردآلوها را بشویید، هستههایشان را در بیاورید و آنها را به دو قسمت تقسیم کنید. فر را روی 225 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله چهارم
روی یک سطح صاف و تمیز، مثل سینی، مقداری آرد بپاشید. نیمی از خمیر گلوله شده را با وردنه و با توجه به اندازه قالب به شکل گرد، صاف کرده و کف قالب پهن کنید. سپس زردآلوهایی که به دو قسمت تقسیم کردید را روی خمیر بچینید.
مرحله پنجم
باقیمانده خمیر را هم دوباره روی یک سطح صاف که روی آن آرد پاشیده شده قرار داده، با وردنه آن را صاف کرده و روی زردآلوها پهن کنید. سپس، یک تخم مرغ را در کاسهای شکسته و با قاشق هم بزنید. سپس سطح خمیر را با استفاده از قلمو به تخم مرغ آغشته کنید.
مرحله ششم
با یک چنگال، روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید. قالب را به مدت 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شود. زمانی که پای زردآلو پخته شد، آن را از فر خارج کرده و به یک سینی گرد منتقل کنید. در نهایت روی آن مقداری پودر قند به میزان دلخواه بریزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
نکات
میتوانید به دلخواه به مواد پای زردآلو، کمی دارچین و چند قطره آبلیمو اضافه کنید.
زردآلو را هم میتوانید به دو قسمت تقسیم کنید و هم میتوانید آن را خلالی برش دهید.
-
سه شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹:۴۹
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/387045/