آموزش تهیه نان زیتون و سبزیجات
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
آب ولرم - یک و نیم پیمانه
روغنزیتون یا روغن مایع - یک و نیم پیمانه
آرد - 500 گرم
خمیرمایه - 2 قاشق سوپخوری
شکر- 3 قاشق سوپخوری
نمک - یک قاشق چایخوری
تخممرغ - یک عدد
شوید خشک -2 قاشق سوپخوری
زیتون ریز شده - 5 قاشق سوپخوری
آویشن - یک قاشق چایخوری
پودر سیر و پیاز- 2 قاشق چایخوری
شیر- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
1-خمیر مایه و شکر را در یک لیوان بریزید.
2-آب ولرم را اضافه و مواد را مخلوط کنید وحدود 3 دقیقه در یک جای ثابت بگذارید تا عمل بیاید .
3-در ظرف دیگری تخممرغ را بشکنید و با چنگال بزنید.
4-سپس روغن، زیتون و تمام مواد خشک (غیر از آرد) را به آن اضافه و مخلوط کنید.بعد از حدود 3 دقیقه و عمل آمدن نسبی خمیرمایه، آن را به مخلوط روغن، تخممرغ و سبزیجات خشک اضافه کنید.
5-آرد را بهتدریج به آن بیفزایید تا خمیری نرم به دست بیاید.خمیر را 5 دقیقه ورز دهید و در ظرف بزرگی که کاملا اطراف آن را چرب کردهاید، بگذارید.
6-روی آن سلفون بکشید و در یک دستمال یا حوله بپیچید تا در محیط گرم، پف کند.7-بعد از حدود 45 دقیقه، خمیر باید دو برابر شده باشد.8-از این خمیر میتوانید یک یا دو نان بزرگ یا چندین نان کوچک تهیه کنید.
9-به شکل دلخواه به خمیر فرم دهید و آن را در سینی آردپاشی شده بگذارید تا 30 دقیقه دیگر بماند.
10-روی خمیر را با دستمال مرطوب یا سلفون بپوشانید که خشک نشود. روی نانها را با شیر مرطوب کنید تا خوشرنگ شود.
11-در 15 دقیقه پایانی، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
12-در آن یک سینی فر دیگر بگذارید و روی آن آب بریزید تا محیط فر پر از بخار شود.
13-سینی نانها را در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا بپزد و آماده شود.
-
سه شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹:۴۶
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/387043/