غذای ملل/ املت سبزیجات محبوب در خاورمیانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اطلاعات / ششکوله غذایی عربیست که ظاهری شبیه املت گوجه و سبزیجات دارد. اگر چه این غذا بیشتر در منطقه خاورمیانه پخته میشود، اما در اصل متعلق به کشورهای شمال آفریقا یعنی تونس و مراکش است.
چی لازم دارم:
روغن زیتون 2 قاشق
پیاز 1 عدد متوسط
فلفلدلمهای 1 عدد
سیر 4 حبه
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
گوجه خرد شده نیم کیلوگرم
تخممرغ 5 عدد
پنیر صبحانه 2 قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری یک چهرم پیمانه
چطور بپزم:
پیاز و فلفل دلمه خرد شده را در روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط سرخ کنید. سیر، زیره، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه بعد حرارت را کم کرده و گوجههای خرد کرده را اضافه کنید تا به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
بهتر است گوجهها بدون پوست باشند. برای این کار گوجهها را در آب داغ ریخته و بعد از چند دقیقه در آب یخ قرار دهید تا پوست آنها راحت جدا شود. وقتی سس به جوش آمد، تخممرغها را یکی یکی به غذا اضافه کنید.
سپس در تابه را بگذارید تا تخممرغها به آرامی بپزند. بهتر است زردهها کمی عسلی باشند تا هنگام سرو روی غذا روان شوند.
-
شنبه ۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۳:۱۲
-
۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/384536/