غذای ملل/ دستور تهیه ناگت مرغ در فر به سبک رستورانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / درست کردن ناگت مرغ در فر به صورت سالم تر و خوشمزه تر از رستوران ها در خانه امکان پذیر است فقط به شرطی که ادویه های لازم را داشته باشید و به دقت مراحل زیر را انجام دهید.
چی لازم دارم:
سینه مرغ 500 گرم
پودر نان سوخاری 1.5 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
آویش خشک 1 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
مرحله اول
در همین ابتدای کار فر را در دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید.سپس یک سینی فر 18*13 اینچی انتخاب کنید و یک توری شیرینی پزی روی آن قرار دهید و روی آن را اسپری کنید.
مرحله دوم
سپس پودر نان سوخاری درون سینی بریزید و بعد 2 قاشق روغن زیتون را روی آن می ریزیم و سپس، به طوری آنها را به وسیله انگشتمان می مالیم که به تمام پودر سوخاری، روغن به یک اندازه رسیده باشد و سپس پودر سوخاری را روی سینه پخش می کنیم و آن را به مدت چند دقیقه درون فر قرار می دهیم تا رنگ آن مقداری به طلایی قهوه ای بزند.
مرحله سوم
در این مرحله سینی را از فر خارج میکنیم و به وسیله قاشق تمام پودر سوخاری را یکجا جمع می کنیم و سپس تمام ادویه ها را اضافه میکنیم و با قاشق هم می زنیم تا مزه دار شود.
مرحله چهارم
در ظرف جداگانه تخم مرغ ها را میشکنیم و سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم. سپس سینه مرغ قطعه قطعه شده را یکی یکی درون ظرف تخم مرغ میزنیم و سپس در ظرف پودر سوخاری می غلتانیم و سپس تکه های سینه مرغ را روی توری درون سینی که از قبل آماده کرده ایم قرار می دهیم و باید دقت داشته باشیم که قطعه های مرغ از هم فاصله داشته باشند.
مرحله پنجم
سپس آنها را درون فری که از قبل روشن کرده بودیم قرار می دهیم و دمای فر را 165 درجه فارنهایت تنظیم می کنیم و پخت ناگت به این روش حدود 15 الی 20 دقیقه طول می کشد و سپس می توانید به همراه سس نوش جان کنید.
-
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۵:۵۲
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/382959/