آموزش غذای سنتی گیلانی با زبان اصلی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / در این ویدئو با طرز تهیه آشکِنو تره یا چوواش تره آشنا می شوید.
محلی ها در اینجا به این
سبزی که به صورت خودرو در فصل بهار و تابستان سبز میشه چوواش میگن، در شرق تر و مازندران با نام آشکنو میشناسند، ماده اصلی چوواش تره همین
سبزی محلیه.
حاج بانو به همراه مهربان خانم در روستای زیبای نرگس لات منطقه سیاهکل گیلان این غذای خوش مزه رو درست کردند.
.سبزی محلی چوواش، برنج، تخم مرغ، سیر، رب انار و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مواد اصلی این خورش خوشمزه است.
* برگرفته از صفحه اینستاگرام «دور نیست»
-
سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵:۴۴
-
۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/382257/