طرز تهیه کمپوت گلابی؛ راحت و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / فصل گلابی رسیده و یکی از بهترین میوههای تابستانی همین میوه است. پس دست به کار شوید و کمپوت آن را تهیه کنید.
مواد لازم:
گلابی: 1 کیلو
شکر: 1 و 1/2 لیوان
آب: 4 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. گلابیها را پوست بگیرید اما دم گلابیها را جدا نکنید. درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابیها را درون شربت قرار دهید.
2. پس از اینکه گلابیها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
فوت و فنها:
- برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه آب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید؛ بهتر است بهجای آبلیمو از 1 قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید پیش از پخت گلابیها را به 4 قسمت برش بزنید.
-
سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳:۱۱
-
۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/381955/