طرز تهیه سالاد کاردینال سالاد کامل و سالم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله/ سالاد کاردینال یکی از سالادهای کلاسیک جهان است که ریشه آن به کشور فرانسه برمیگردد. دستورهای مختلفی برای تهیه این سالاد وجود دارد که میتواند آن را به دو نوع خوراکی سبک و سنگین تقسیم کند و این به سلیقه شما بستگی دارد که بخواهید در کنار غذا سرو کنید یا آن را بهصورت یک وعده کاملا آماده و میل کنید. در ادامه ما هر دو شیوه تهیه را برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاردینال
مغز کاهو (خرد شده)یک فنجان
کاهو (خرد شده)یک فنجان
شاهی (خرد شده)یک فنجان
تربچه (خرد شده)شش عدد
تخم مرغ (آب پز و خرد شده)دو عدد
خیار (خرد شده)یک دوم فنجان
استیک گوشت یا کالباساستیک گوشت یا کالباس
سس مایونزیک چهارم فنجان
جعفری تازه و خرد شدهیک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد کاردینال
مرحله اول
کاهو و برگهای شاهی را با یکدیگر ترکیب کنید. ظرف سرو مورد نظرتان را انتخاب کنید.
برشهای استیک (کالباس یا مرغ) را با تربچهها و تخم مرغ ترکیب کرده و روی آنها سس مایونز بریزید.
مرحله دوم
سبزیها را روی سایر مواد بریزید. در نهایت جعفری خرد شده را روی سالاد کاردینال بریزید و سرو کنید.
چند نکته
همانطور که میبینید در این دستور از هیچ چاشنی و ادویهای استفاده نمیشود، شما میتوانید در صورت تمایل مقداری فلفل سیاه و نمک را با سس سالاد ترکیب کنید.
در بعضی از دستورها، از برنج و سیب زمینی پخته شده در سالاد کاردینال استفاده میشود که در مرحله دوم با سس ترکیب شده و حالتی مانندسالاد الویه به خود میگیرد که و شما میتوانید آن را قالب بزنید و یک غذای کامل در نظر بگیرید.
برای خوشطعم شدن این سالاد، در نهایت چند قطره آبلیمو تازه روی آن بچکانید.
منبع: recipezazz
-
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹:۱۷
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/380171/