طرز تهیه آش سبزی شیرازی؛ وعده فراموش نشدنی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - یکی از جذابترین غذاهای شیراز، آش سبزی است که شباهت زیادی به آش شلهقلمکار دارد. آش جذابی که طرفداران زیادی دارد و میشود در خانه بهترین آن را درست کرد.
ایرنا زندگی: یکی از جذابترین غذاهای شیراز، آش سبزی است که شباهت زیادی به آش شلهقلمکار دارد. آش جذابی که طرفداران زیادی دارد و میشود در خانه بهترین آن را درست کرد.
مواد لازم:
گوشت سردست گوسفندی با استخوان: 500 گرم سبزی (تره، ترخان، شوید): 400 گرم نخود: 100 گرم عدس: 100 گرم لوبیا قرمز: 100 گرم برنج نیم دانه: 100 گرم پیاز: 1 عدد پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز: به میزان لازم ترخان خشک: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. حبوبات را از شب قبل خیس میکنیم. آب حبوبات را خالی کرده و دو مرتبه آب تازه روی آنها میریزیم و با کمی نمک روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.
2. گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد
پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت قرار میدهیم تا گوشت نیز بپزد.
برنج را نیز جداگانه میپزیم.
3. سبزیها را پس از پاک کردن خرد میکنیم و کاملاً تفت میدهیم تا بپزند. پس از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به
برنج پخته و سبزیها اضافه میکنیم.
4. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در میآوریم و استخوان آن را جدا میکنیم و گوشت آن را میکوبیم و به همراه آبش به
آش اضافه میکنیم و میگذاریم چند جوش بزند.
5. در یک قابلمه کوچک کمی
روغن را داغ میکنیم و نیمی از
پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در
آش در حال جوشیدن میریزیم.
6. ترخان را نیز خیس میکنیم و خرد میکنیم و به
آش اضافه میکنیم. ⅓ از
آش را در ظرف دیگری میریزیم و آن را کاملاً میکوبیم و سپس به
آش اضافه میکنیم.
7. پس از چند جوش
آش کاملاً جا میافتد و میتوان
آش سبزی شیرازی را در ظرف مناسب کشید و با
پیاز داغ تزئین کرد.
-
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷:۳۶
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/380105/